Főoldal Szabadidő Televízió Különleges dokumentumfilmmel zárja a nyarat az MTV

Különleges dokumentumfilmmel zárja a nyarat az MTV

A Tomorrowland: 10 years of Unity, Love, Madness and Magic a legendás fesztivál legjobb pillanatait eleveníti majd fel.

A 2005 óta Belgiumban megrendezett elektronikus bulin az elmúlt évtizedben olyan világsztárok őrjítették meg a közönséget, mint Armin Van Buuren, David Guetta, Moby, Afrojack, Calvin Harris, Hardwell vagy Steve Aoki. Több százezer lelkes fesztiválozó a világ minden tájáról, bombázó csajok, lenyűgöző fény és hangtechnika – a Tomorrowland film felidézi a nyári fesztiválszezon legszebb pillanatait.

tomorrowland_1

Tomorrowland. Nincs olyan elektronikus zene-őrült, aki nem ismeri a nagy mesebirodalmat, ami az elmúlt tíz évben szinte mindent elért. A világhírű fesztiválon több száz fellépő DJ és producer pörgeti három napon keresztül a műfaj rajongóit, immáron tíz éve. Augusztus 22-én és 29-én világszerte exkluzív élményt garantál az MTV: több mint 60 csatornán, 170 régióban tapadhatnak a nézők a képernyőkre és bulizhatnak akár a nappaliban. A Tomorrowland című dokumentumfilm az elektronikus világ összes vezető zenei előadójával, leírhatatlan hangulattal és látványában egy valódi mesevilággal várja a nézőket.

A világ legjobbjának tartott fesztiválja, a Tomorrowland 10 éves történelmének olyan elektronikus zenei ikonok voltak részesei, mint többek között Armin Van Buuren, David Guetta, Afrojack, Steve Aoki, Nick Warren, Moby, Paul Van Dyk, és Hardwell. Ők mindannyian szerepelnek a „10 years of Unity, Love, Madness és Magic”-ben, rengeteg zenével és sok-sok varázslattal. Nem érdemes lemaradni Csodaországról!

World Stage Tomorrowland 2. rész, majd 10 years of Unity, Love, Madness and Magic – augusztus 29-én 20:00-kor csak az MTV műsorán!