Főoldal Technológia Hardver, szoftver Lenyűgöző teljesítményt ígér az új Acer Aspire V Nitro sorozat

Lenyűgöző teljesítményt ígér az új Acer Aspire V Nitro sorozat

acer_aspire_vn7_591_vn7_571_nitroAz Acer a napokban mutatta be Aspire V Nitro sorozatát, mely 15 és 17 colos képátlókkal érhető el. Teljeskörű felhasználhatóságának köszönhetően az Acer Aspire V Nitro sorozat erős teljesítményt garantál, a multimédiás applikációktól, beleértve a fotó- és videóeditálást – egy igazán masszív grafika-központú szórakoztatórendszerként, külfönféle érdekes alkalmazásokkal. Ezeknek köszönhetően gazdag kép- és hangvisszaadást kapunk, gondoljunk csak a Blu-Ray mozik megtekintésére, vagy a legújabb játékok kipróbálására.

Azoknak a gamereknek, akik még kivételesebbre vágynak, a speciális Aspire V Nitro Black Edition lehet a legmegfelelőbb választás, tökélyre csiszolt teljesítménnyel.

Formabontó dizájn

Az Aspire V Nitro kecses, szemgyönyörködtető formával és külsővel érkezik, borotvaélre emlékeztető sarkított szélekkel, 2.5 centiméter alatti vastagsággal. A fedél NIL technológiával készül (Nanoimprint Litography), mely igazán lágy értintésérzetet ad, finom fémmintázattal, megadva e notebook sorozatnak a különleges mivoltát. Az Aspire V Nitro sorozat háttérvilágítással felvértezett billentyűzetének színe jelen esetben vörös, teljes értékű numerikus keyboarddal, kiemelve a produktivitás szerepét éjjel és nappal egyaránt.

Teljesítményre hangolva

Az Acer Aspire V Nitro nem csak jól néz ki, hanem kiemelkedő teljesítménye miatt is egyedi. Mindez köszönhető a negyedik generációs Intel Core Standard Voltage illetve Ultra-Light Voltage processzoroknak. A grafikus megjelenítésért az NVIDIA GeForce felel, akár GTX 860M-mel is megvásárolható a termék.

A kimagasló teljesítmény mellett természetesen a vezetéknélküli adatátvitel és adatkapcsolat is kiemelt szerepet kapott. A 2×2 vezetéknélküli antenna technológia kétszeres adatátviteli sebességet biztosít, így még gyorsabb less az Aspire V Nitro minden tekintetben, a jövőbe mutatva.

A sorozat tartalmazza az Acer DustDefender technológiáját, melynek lényege, hogy a rendszer önállóan tisztítja magát: a beépített nagysebességű fémventillátor pormentesíti a belső felületeket, megnövelve ezzel a termék élettartamát, és megőrizve a teljesítményt, illetve csendes szinten tartva az eszközt, optimális hűtéssel karöltve. Ugyanakkor, ha erőteljes használatnak lenne kitéve az Aspire V Nitro, nincs probléma: ha a Black Edition-t választjuk, az exkluzív Coolboost turbómód manuálisan kapcsolható, így 19 százalékkal növelhető a ventillátor sebessége, míg a CPU és a GPU hőmérséklet akár 11 százalékkal csökkenhet.

Tökéletesre tervezve

Elsődlegesen a csúcskategóriás szórakoztatás volt a fő szempont, amikor az Acer elkezdte fejleszteni az Aspire V Nitro sorozatot. A felhasználók erőteljes surround hangzást élvezhetnek, akár zenehallgatás, filmnézés, vagy játék közben, köszönhetően a négy beépített hangszórónak (8W teljes kimenet). Ez elérhetővé tesz egyfajta teljes körű audióélményt, mely minden szögből élvezhető. Mitöbb, az Aspire V Nitro sorozat notebookjai Dolby Digital Plus Home Theatre opciót is tartalmaznak, kiemelve ezzel a dialógusokat, kiszűrve a kellemetlen háttérzajokat, optimalizálva a szórakoztatást, kristálytiszta hanggal megspékelve.

Az Acer Aspire V Nitro sorozat full HD IPS képmegjelenítést hordoz. Az In-Plane Switching technológia által széles betekintési szöget kapunk, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy megoszthassák multimediás élményeiket másokkal úgy, hogy nem érezhető minőségromlás. Az Acer ComfyView (csillogásmentes képernyőtechnológia) csökkenti a szem elfáradását, és növeli a vizuális kényelmet.

Ez az exkluzív kombinációja a vezető technológiáknak és az egyedi kiegészítőknek teszi az Aspire V Nitro-t még egyedibbé, többé, mint egy szimplább érintésre tervezett eszköz.

További tulajdonságok

Előtérbe helyezve a személyes védelmet, az Acer számos opciót és kiegészítőt ajánl az Aspire V Nitro sorozathoz. Az opcionális Blu-Ray meghajtó segítségével megtekinthetik gondmentesen a legújabb blockbuster filmeket notebookjukon, és élvezhetik a lélegzetelállító moziélményt akár menet közben is; a szintén opcionális M-Disk Ready meghajtó segítségével fontos adatainkról külső mentéseket készíthetünk, melyek akár 1000 évig is eltárolhatók.

3 TB tárkapacitású HDD is elérhető a termékhez, így a vásárlók akár 200 DVD-nyi filmet eltárolhatnak, 100 ezer mp3 dalt, vagy 6666 fotót is akár. Azoknak, akik még erőteljesebb sebességet igényelnek, ajánlható az opcionális, 256 GB-os SSD háttértár, mellyel az Aspire V Nitro sorozat gyorsabban tér vissza alvó állapotból, illetve gyorsabbá válik a hozzáférés a fájlokhoz és adatokhoz.

Árazás és elérhetőség

Az Acer Aspire V Nitro sorozat szeptember elejétől lesz elérhető Magyarországon is 259 000 Ft-tól.