Főoldal Kultúra Zene Megjelent Justin Timberlake hatodik stúdióalbuma

Megjelent Justin Timberlake hatodik stúdióalbuma

A többszörös díjnyertes művész, Justin Timberlake kiadta új, hatodik stúdióalbumát, az Everything I Thought It Was-t.

Nemrég Justin Timberlake fellépett egy csak egy estés bejátszó bulin március 13-án, szerdán Los Angelesben a The Wilternben. A hét elején Timberlake különleges zenei vendégfellépő volt az ABC Jimmy Kimmel Live! című műsorában, ahol a „No Angels”-t adta elő.

Múlt hónapban Justin Timberlake kiadta “Drown című számát, amelyet Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon írt, a producere pedig Timberlake, Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd). Az év elején Timberlake felfedte a “Selfish” című kislemezét és zenei videóját, amely világszerte több mint 100 millió streamet és több mint 19 millió megtekintés ért el a YouTube-on. Justin Timberlake különleges zenei vendég volt az NBC Saturday Night Live műsorában is, ahol előadta „Selfish” és „Sanctified” című kislemezét.

Az új album Justin Timberlake bejelentését követi régóta várt világkörüli turnéjáról, a The Forget Tomorrow World Tourról. A turnét a Live Nation szervezi, a megállók között észak-amerikai és európai/ egyesült királyságbeli fellépések lettek már bejelentve.