Főoldal Bulvár Itthon Megvannak a 2023-as GLAMOUR Women of the Year győztesei

Megvannak a 2023-as GLAMOUR Women of the Year győztesei

A sztárok „green carpeten” vonultak be csütörtök este a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálájára, a hagyományokhoz híven a kiemelkedő tehetség és női energia került a fókuszba a magazin szerkesztősége által életre hívott rendezvényen.

A GLAMOUR csapata idén is fontosnak tartotta, hogy a XXI. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen. Az esemény dress code-ja szerint a sztárok már viselt és szívükhöz közel álló, újragondolt vagy éppen a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető vállalkozások, illetve hazai tervezők ruháiban jelentek meg.

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2023-ban Mérő Veráé, íróé, publicistáé és jogvédőé az elismerés. Vera célja, hogy a társadalom befogadható tudatosításával hatékonyan tegyen egy áldozatbarátabb, együttérzőbb Magyarországért.

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR-közösség szavazatai alapján a Margaret Island együttes frontembere, Lábas Viki vihette haza a díjat.Az év színésznője a számos filmből, sorozatból és színházi előadásokból jól ismert Kovács Patrícia lett, míg Sydney van den Bosch Az év közösségimédia-sztárja kategóriában bizonyult az olvasók kedvencének.

Az üzleti életben sikereket elérő nők Az év üzletasszonya kategóriájában várták a szavazatokat, itt Lilu, a Liluland társalapítója és a BODY+ME termékcsalád megálmodója hasított. Az év divattervezője idén Poprádi Flóra (CUKOVY), Az év sportolója cím boldog tulajdonosa Pap Bianka paralimpikon, többszörös világ- és európa-bajnok úszónő.