Főoldal Szabadidő Koncertek Michael Bublé 2023. február 8-án az MVM Dome-ban lép fel Budapesten

Michael Bublé 2023. február 8-án az MVM Dome-ban lép fel Budapesten

Michael Bublé, a többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész küldetést vállalt, amikor majdnem két évtizede aláírta lemezszerződését a Reprise Records-szal.  A mai napig ezt az utat folytatja, ha lehet, még nagyobb szenvedéllyel.

Fogadalmat tett, elsőként, hogy nem csupán életben tartja a nagy klasszikus amerikai dalok lángját – és nem is csak új életet lehel beléjük –, hanem egyedi stílusát, hangjának erejét és a dalok iránti szeretetét is beleteszi ezekbe az időtlen slágerekbe.

Másodszor, hogy listavezető popslágereket fog írni, amelyek önmagukban is klasszikussá válnak.

És harmadszorra – ami számára a legfontosabb -, hogy mindezen zenéket összerakja élő koncertre, és elvigye vele a közönséget egy különleges utazásra, hogy egy olyan estét adjon nekik, amelyet soha nem felejtenek el.

A színpadon minden alkalommal kiénekli a lelkét, szerenádot ad gyönyörű szerelmes dalokkal, megnevettetti – megríkatja közönségét, táncol és tömegeket bűvöl el a világ arénáiban és stadionjaiban. Azt akarta, hogy a műsorai legendássá váljanak. Nyilvánvaló, hogy mindez sikerült neki, még saját legmerészebb álmait is túlszárnyalva. A többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer/emberbarát hivatalosan is globális jelenséggé vált, és semmi jelét nem mutatja a lassításnak, amiről a rajongók is megbizonyosodhatnak új turnéján.

Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre, elhozva szenzációs showját 2023. február 8-án az MVM Dome-ba! 

A budapesti koncertre jegyekhez elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai juthatnak október 17-én 10 órától, majd a regisztrált Live Nation tagok számára lesz elérhető a vásárlás október 18-án déltől. A teljeskörű jegyértékesítés október 19-én délben indul. 

„Az embereknek esőben fedélre van szükségük. Azért vagyok itt, hogy néhány órára szórakoztassam őket, lehetővé tegyem a menekülésüket, hogy tudják, van remény, és hogy a romantika még mindig él és virul.”