Főoldal Életmód Vásárlás Minden, amit a Sodastream készülékekről tudni érdemes

Minden, amit a Sodastream készülékekről tudni érdemes

Jelenleg is tart a kánikula, melyből bőségesen kijutott az idei nyárra. Ebben az időben nagyon fontos odafigyelnünk a megfelelő folyadékbevitelre, mely legalább 2-4 liter naponta! Ha nem szeretnénk rekeszszámra hazahordani a heti folyadékbevitelt, akkor érdemes környezet- és pénztárcabarátabb megoldás után nézni, melyre ma már számtalan otthon használható szóda- vagy üdítőkészítő készülék kapható.

sodastream_nyar1

Ennek a mozgalomnak az egyik legismertebb és legsikeresebb tagja a Sodastream, mely már 1903-ban (!) piacra dobta az első haladó szellemű szénsavas ital-készítő berendezést Soda-Club néven. Mára már a márka évente 12 millió háztartásban 900 millió liter szénsavas ital elkészítését teszi lehetővé.

Ahhoz, hogy otthon is el tudjuk készíteni a Sodastream-féle üdítőket, szükségünk lesz egy készülékre, melyekből ma már igen széles a választás. Ne ronda retro szifonosüveg-szerű képződményekre gondoljunk, hanem bizony igen szép dizájnnal ellátott készülékekre. Vásárláskor minden készülékhez jár egy patron, ami akár 80 liter szénsavasított vizet is készíthet (ez 180 dobozos üdítőt jelent). A patron ezek után természetesen cserére szorul, de ország számtalan pontján léteznek értékesítési- és cserepontok.

PLAY-RED_lim-(1)

A Sodastream egyik legnagyobb erőssége a hatalmas szörp választék: mára már 40 féle íz közül válogathatunk. Mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, a gyümölcsösebb ízek kedvelői málna, narancs, lime-citrom, eper, bodza, fehér szőlő, áfonya, cseresznye, pink grapefruit és piros gyümölcsös szörpökből válogathatnak, a kóla szerelmesei kipróbálhatják a klasszikus, cherry, premium, vagy épp a light és a zero verziót is. Ezen felül tonic, energiaital, gyömbér és ice tea is választható. Akik inkább egészségesebb és alakbarátabb vizekre eveznének, azoknak a steviával ízesített szörpök ajánlottak, melyekből ötféle kapható jelenleg.

TIPP: ha nem tudjuk eldönteni melyiket válasszuk, akkor érdemes először egy 12 darabos készletet vennünk, melyben 12 féle kis kiszerelésű szörpöt találhatunk.

Hogyan használjuk?

1.Töltsük meg a palackot hideg vízzel.

2.Csavarjuk be a vízzel feltöltött palackot a készülékbe

3. Nyomjuk meg a készüléken található nyomógombot és állítsuk be a megfelelő szénsavmennyiséget. (nyomjuk meg 1x a szénsavasító gombot, ha enyhe fokozatot szeretnénk elérni, 2x, ha közepeset és 3x, ha erősen szénsavasítást szeretnénk. Az optimális szénsavasítást az első néhány használat során fogjuk megtapasztalni.)

4. Csavarjuk ki a palackot a készülékből és töltsünk bele szörpöt ízlés szerint.

claim_funziona