Főoldal Kultúra Zene Mobilalkalmazásban debütál az új Ocho Macho-klip

Mobilalkalmazásban debütál az új Ocho Macho-klip

A napokban jelent meg az Ocho Macho Punk című EP-je, melyen egy Denizzel közös dal is található. A Teccik videoklipje pár napig csak exkluzív formátumban lesz látható: egy Vas megyében ismert telefonos applikáción keresztül.

„A Szombathely App egy helyi kezdeményezés, egy IOS és Android rendszerben működő telefonos alkalmazás, mely segítségével bárki ingyenesen értesülhet mindenféle hasznos információkról Vas megyéből!” – vezet bele minket az alkalmazás rejtelmeibe Szalai Marci basszusgitáros. – „Az app üzemeltetői olyan kedvesek voltak, hogy létrehoztak egy Ocho Macho menüpontot – fotókkal, koncertdátumokkal, klipekkel -, hogy egyszerűen és gyorsan elérhessük a rajongóinkat. Ezek után mi is szerettünk volna nekik segíteni valamiben, ezért gondoltuk, hogy itt legyen exkluzív premierje a klipünknek, hiszen ezzel növelhetjük az applikáció letöltését, ami mindkettőnk érdeke. Egyébként további terveink is vannak velük, hiszen hamarosan további megyékben is elindul ez az alkalmazás, így mi is egyre több rajongót tudunk majd elérni.”

OchoMacho2015

A dalról Kirchknopf Gergő énekes ezt mondta:

„Annyira gyönyörű országban élünk, csodálatos helyekkel, emberekkel, mégis sikerül a hozzáállásunkkal elrontani az örömünket. Például Dobogókő vagy Visegrád gyönyörű helyek, a Föld szívcsakrája, de a büfében az étel, ital szinte megfizethetetlen, már ha van egyáltalán. És bárki folytatni tudná a sort. Persze a természet nem enged mindent és felülkerekedik az emberi baromságokon. Erről szól. Deniz pedig egy igazán jó arc! Egy intelligens rapper, aki a sikere ellenére emberi, közvetlen maradt. Vele tényleg nagyon kreatív volt együtt dolgozni, egy nagyon értékes előadó, tartalmas mondanivalóval, üzenettel!”

„A Teccik az eddigi legvidámabb klipünk, és egyben nagyon kreatív! Borzasztóan élveztük a forgatást, a végeredmény pedig igazán pörgős lett, zseniális!” – teszi még hozzá a frontember.

A közös munkát Deniz is nagyon élvezte.

„Már nem is emlékszem pontosan, honnan jött az ötlet. Tavaly egy fesztiválon találkoztunk Gergővel, ahol egy kellemeset beszélgettünk, majd ezt követően tartottuk a kapcsolatot és eléggé egy hullámhosszra kerültünk, így kézenfekvő volt egy közös dal. A szöveget mindenki magának írta. Gergő átküldte a zenei alap demo verzióját, meg a témaötletet, és kb. 5 perc alatt megírtam a saját részem, majd stúdióba vonultunk rögzíteni.” – meséli a rapper.

A klip 2015. április 19 vasárnap éjfélig csak a Szombathely App-ban tekinthető meg, melyet ingyenesen bárki letölthet az ITunes App Store-ból vagy a Google Play Áruházból. Bővebb információ a www.szombathelyapp.hu weboldalon található.