Főoldal Életmód Wellness, fitness Kitartásra sarkallja a fiatal nőket a Nike #JOBBLESZEK kampánya

Kitartásra sarkallja a fiatal nőket a Nike #JOBBLESZEK kampánya

Lefutni az első félmaratont. Tökéletesen kitartani a kedvenc ászanád. Először megcsinálni az egy perces planking challenget. Mi a közös ezekben a sportteljesítményekben? Mindegyikhez kitartás, motiváció,  és rengeteg gyakorlás kell.

nike_jobbleszek_1

Több mint egy hashtag

A Nike újra a fiatal, sportos nőkhöz szól. #JOBBLESZEK – a legújabb NikeWomen kampány célja, hogy mozgásra ösztönözze és bátorítsa a fiatal nőket, hogy elérhessék a céljaikat, és minden nap erősebbnek, fittebbnek érezhessék magukat.
A mozgalomhoz olyan sztársportolók csatlakoztak, mint a világbajnok sprinter, Allyson Felix.

„Mint a sportolók általában, én is azonnal akarok mindent, legfőképpen a befektetett munka eredményét látni. Ami azonban igazán számít, az maga az út, annak emelkedőivel és lejtőivel együtt, és az öröm, amit maga a mozgás jelent.” – mondta el Allyson.

nike_jobbleszek_2

A csúcstechnológiás termékek és a motivációs videók mellett  a Nike rengeteg  programmal készül a nyári szezonra: a margitszigeti Nike Futóklub minden hétfőn „csak csajok” futással várja a lányokat, és végre az N+TC edzésmódszer is megérkezett a főváros legjobb edzőtermeibe. Azoknak pedig, akik nem tudnak részt venni a programokon, az ingyenesen letölthető NikeRunning és Nike+ Training Club applikációk segítenek abban, hogy minél könnyebben fittek lehessenek.

Többet szeretnél tudni?
Nike.com/Budapest
#jobbleszek