Főoldal Szabadidő Programok, események Nagy Futam 2015: nyerj páros VIP jegyet Kimi Räikkönen budapesti száguldására a...

Nagy Futam 2015: nyerj páros VIP jegyet Kimi Räikkönen budapesti száguldására a Kaspersky Lab jóvoltából

Sebesség földön és levegőben – idén Budapest belvárosában kerül megrendezésre a Nagy Futam, amely Moszkva és Jeruzsálem után hazánk fővárosában dobogtatja meg a technikai sportok rajongóinak szívét. Az idei év különlegessége, hogy Kimi Räikkönen csapatával, és a Kaspersky Lab támogatásával érkezik Magyarországra. A páros VIP jegy nyertesei abszolút testközelből követhetik majd az egész napos száguldást.

raikkonen_kaspersky_techaddikt

Az immár harmadik alkalommal, május 1-jén sorra kerülő Nagy Futam vendége a rajongók nagy kedvence, Kimi Räikkönen lesz. A Ferrari finn pilótája egy F1-es autóval száguld majd végig a fővárosunk utcáin, és többek között a Lánchídon is keresztülhajt. Az esemény központja a Várkert Bazár lesz, ahonnan a versenyzők a Lánchíd utca és a Clark Ádám tér irányába indulnak, kétszer áthajtanak a Lánchídon, majd pedig a Budai Alsó rakparton folytatják a száguldást. A Lánchíd és az Erzsébet híd között kialakított pálya hossza nagyjából 4 kilométer lesz.

A Kaspersky Lab jóvoltából most egy szerencsés olvasónk egy páros VIP-jegyet nyerhet a rendezvényre. A játékban való részvételhez csupán az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni:

A Kaspersky Lab jóvoltából melyik Forma 1-es pilóta érkezik hazánkba, a Nagy Futamra?

A válaszokat a következő email címre várjuk: kasperskylab_jatek@lewispr.com, Napimagazin–Kaspersky Lab Nyereményjáték címmel!

A helyes válaszokat 2015. április 24-ig, 16 óráig várjuk! A szerencsés nyertes nevét pedig 2015. április 27-én hozzuk nyilvánosságra.