Főoldal Technológia Hardver, szoftver Munkára, játékra kihegyezve: Acer Iconia Tab 8 W

Munkára, játékra kihegyezve: Acer Iconia Tab 8 W

acer_iconia_tab_8_wAz Acer Iconia Tab 8 W egy 8 colos komplett munkára és játékra egyaránt alkalmas eszköz. A legújabb Windows 8.1 fut rajta, Binggel – az Iconia Tab 8 W 1 éves MS Office 365 Personal csomaggal érkezik, teljes körű alkalmazás-hozzáféréssel: Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook. A 9.75 mm vékony profilnak és a mindössze 370 gramm súlynak köszönhetően az eszköz ténylegesen vihető magunkkal bárhová. Gyönyörű dizájnja mély benyomást kelt, a hátlap letisztult és egyszerű, ezüst színnel, meggyőző mintázattal, prémium jelleggel. Mindezek mellett a 7 mm-es keretkialakítás a legjobb betekintést nyújtja az 1280×800 HD kijelzőhöz, mely IPS technológiára épül, széles látószöggel, tűéles képpel, telt színekkel.

Az Iconia Tab 8 W Intel Atom Z3735G négymagos processzorral lett ellátva, mely tökéletesen alkalmas a multitask feladatok végzéséhez, és remek teljesítményt kínál játékok futtatásához, videófolyamok lejátszásához, web böngészéshez, akár párhuzamosan is. A táblagép microUSB portot is tartalmaz, mely segítségével tölthető is menet közben, illetve sztereó dupla hangszórópárral is fel lett szerelve, melyekkel lenyűgöző surround hatás is elérhető, fokozva a szórakoztatás minőségét. A beépített dupla kamera biztosítja, hogy a felhasználó Skype használata közben fotót tudjon készíteni. Végül: az Iconia Tab 8 W microSD aljzata kibővített háttértárhelyet jelent, számos plusz fájlt hordozhatóvá téve, melyet a felhasználó megkíván. A készenléti idő pedig temérdek, köszönhetően a 8 órás akkumulátor rendelkezésre állási időnek, bárhol, bármikor.

Iconia Tab 10: még több érintés, meggyőző mozihangzással

Az Acer Iconia Tab 10 számos olyan kiegészítővel lett csomagolva, melyek a multimédiás élményt fokozzák: 10.1 colos full HD kijelző, mely éles és meggyőző képminőséget produkál mindenkor. A Zero Air Gap és IPS technológia révén az Iconia Tab 10 kivételes részletességet, tökéletes kontrasztot és élességet hordoz, mindezt széles látószögű betekintéssel, fokozott olvashatósággal még napfényben is. A még tisztább megjelenítésért az Acer bevetette itt is az Anti-Fingerprint Coating technológiát, mely révén tisztán olvasható és látható marad az ujjlemnyomatmentes képernyő. S azért, hogy minden rendben legyen, Gorilla Glass üvegfelületet alkalmaztak a tervezők, így kiküszöbölhetőek a kisebb karcok, sérülések.

Az Iconia Tab 10 számtalan hasznos kiegészítővel lett csomagolva. Olyanokkal, amelyek fokozzák a felhasználó multimédiás élményét. Kettő beépített hangszórójának köszönhetően realisztikus és életszerű sztereó hangzás érhető el, emellett a Dolby Digital Plus rendszer tökéletes térhangzást produkál akár 2 csatornásból 5.1 csatornás hangzásként (fejhallgató), kiemelve a dialógok fontosságát, csökkentve a háttérzajokat, és maximalizálva az alkalmazások hangsávjainak fontosságát. Az Iconia Tab 10 mindezek mellett tartalmaz egy microHDMI aljzatot is, illetve egy vezetékmentes kijelző kapcsolódási lehetőséget, mely által a felhasználók kivezérelhetik az eszközt egy nagyobb megjelenítőre is akár.

Iconia One 8: színes, stílusos táblagép mindenki számára

Az Acer kibővítette az Iconia One sorozatot egy nagyobb kijelző mérettel, mellé gyorsabb számítási háttérrel. Az Iconia One 8 most sokkal gyorsabb, mint bármikor, köszönhetően az erőteljes Intel Atom Z3735G quadcore CPU-nak, továbbá 10 fantasztikus színben érhető el a felhasználó személyes stílusának megfelelően. A hátlap szofisztikált mintázattal borított, továbbá csúszásgátló bevonattal lett ellátva. Mindössze 8.5 milliméter vékony, s kevesebb, mint 340 gramm – az Iconia One 8 elég kicsi ahhoz, hogy egyszerűen bepakolhassuk egy kis táskába, és bárhová magunkkal vihessük. Az eszköz teljes mértékben utazásbarát, viszont elég nagy ahhoz is, hogy élvezhető teljesítményt és felhasználói élményt nyújtson minden téren.

Az Iconia One 8 új gesztusokkal is fel lett ruházva, a kedvenc applikációk néhány egyszerű ujjmozdulattal kelthetők életre alvó üzemmódból.

Ez a táblagép tűéles képi vizualizációt garantál. 8 col képátmérőjének köszönhetően 1280×800 képpont felbontást tud megjeleníteni, míg az alkalmazott Zero Air Gap és IPS technológiák tökéletes kontraszttal és élességgel támogatják a nagy betekintési szöggel és jó olvashatósággal rendelkező eszközt. A még tisztább látvány végett az Acer Iconia One 8 Anti-Fingerprint Coating technológiával érkezik.

Az Acer Iconia One 8 Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel és erőteljes Intel QuadCore processzorral lett felszerelve.