Főoldal Divat, szépség Hajápolás Őszi got2b és Taft hajformázó újdonságok

Őszi got2b és Taft hajformázó újdonságok

A Schwarzkopf család két oszlopos tagja a got2b és a Taft is hallatott magáról idén ősszel, ugyanis több hajformázó újdonságot is megjelentettetek ebben a szezonban. Amíg a got2b-nál a haj ragyogása és fénye van a középpontban, addig a Taft extra erős tartást ígér anélkül, hogy elnehezítené a hajunkat.

taft_got1b_1

Got2b Rise ‘n Shine termékcsalád

Két új hajformázó termékkel gazdagodott a Rise ‘n Shine termékcsalád: egy hajrögzítő hab és egy hajlakk segít abban, hogy minnél ragyogóbb legyen a megjelenésünk.

got2b_risenshine_1

Az új got2b Rise ‘n Shine body + gloss névre hallgató hajrögzítő hab dússágot és fényt ad a hajunknak. A súlytalan mikro polimerek rugalmas, pihekönnyű hajformázási végeredményt nyújtanak. A Rise ‘n Shine body + gloss hajlakk pedig gyönyörű fényt ad minden csodás frizurának és azonnali dússágot, ragyogást és tartást nyújt, anélkül, hogy elnehezítené azt.

+ 1 extra: got2b glued tüskés hajformázó krém

A got2b gondolt a fériakra is, ugyanis piacra dobott egy olyan hajformázó krémet, mely ultra erős formula nagyteljesítményű polimerekkel garantál olyan erős tartást, amely akár függőlegesen is megtartja a hajat, könnyen formázható, és mégis rugalmas tartást ad.

got2b_glued_spiking_gum_2

Azoknak a srácoknak, akik anélkül szeretnének nagyszerűen kinézni, hogy órákat töltenének a tükör előtt, a got2b legújabb innovációja pihekönnyű viasz polimerekkel, és friss, jeges menta illattal kínál megoldást a trendi hajstílusokhoz akár egész nap.

got2b_glued_spiking_gum_3  got2b_glued_spiking_gum_1

Taft Invisible Power termékcsalád

Sokan ódzkodnak a hajformázási termékek használatától, mert nem szeretik, ha hajuk ragad, nehéz és természetellenes tapintású. Tartást szeretnének, de mindezt természetesen, ragadványok és a haj elnehezülése nélkül.

taft_power_1

Most mindez lehetővé válik a nők és férfiak számára az új Taft Invisible Power nagyteljesítményű formulájának köszönhetően. Az átlátszó polimerek egy vékony, áttetsző hálót képeznek a hajban, ami teljesen láthatatlan, de mega-erős tartást adnak és természetesen lágy hajérzetet nyújtanak.

taft_power_2  taft_power_3

Még több fotó: Napimagazin Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Gigabyte, Sony, MSI, Epson, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: Acer, Gigabyte, MSI