Főoldal Kultúra Oktatás Rengetegen voltak kíváncsiak az ExperiDance Táncakadémia első tehetségkutatójára

Rengetegen voltak kíváncsiak az ExperiDance Táncakadémia első tehetségkutatójára

Több mint 300 résztvevővel, 75 gyermek mérettette meg magát azon a rendhagyó tehetségkutatón, melyet az ExperiDance Tánctársulat tartott szeptember utolsó hétvégéjén, a Táncakadémia hivatalos megnyitóján. A neves zsűri döntése értelmében három gyerek ösztöndíjjal tanulhat a 2016. októberében induló ExperiDance Táncakadémián.

experidance-tehetsegkutato-2A szeptember 24-én lezajlott tehetségkutatóra és nyílt napra összesen több mint 300-an látogattak el a Társulat Váci úti székházába. A tehetségkutatóra jelentkező gyermekek két fordulóban mutathatták meg tudásukat a zsűri elnökének, Román Sándornak, az ExperiDance alapító-művészeti vezetőjének, a leendő akadémia tánctanárainak, Boda Jánosnak, Horváth Zsófiának, Bakó Máténak és Makovinyi Tibornak, valamint az ExperiDance Tánctársulat kiváló művészeinek: Vári Ágotának, Patonai Norbertnek, Holmann Enikőnek, Bistei Juditnak és Lázár Anna Dórának.

Az ösztöndíjat két kislány és egy kisfiú nyerte meg, akik október 3-án lépnek be az ExperiDance Táncakadémia varázslatos világába.

experidance-tehetsegkutato-3A tehetségkutató mellett az érdeklődők egy nyílt nap keretében, vezetett turnusok által felfedezhették az Akadémia új tánctermeit és próbatermeit, valamint részletes tájékoztatást kaptak az induló ExperiDance Táncakadémiáról.