Főoldal Életmód Otthon Samsung AddWash mosógép: különleges igényekre kifejlesztve

Samsung AddWash mosógép: különleges igényekre kifejlesztve

A mosásból kimaradó kósza ruhadarabok, a végtelenül hosszú mosási program és a túl sok vizet fogyasztó mosógép a leggyakoribb kihívások, amelyekkel a mosás során szembesülünk. A Samsung ezeket a mindennapos problémákat szem előtt tartva alkotta meg legújabb, AddWash mosógépét, amely egy sor innovatív és úttörő funkcióval nyújt hatékony megoldást a mosás során felmerülő nehézségekre.

Samsung_AddWash_mosogep-2

A Samsung tavaly végzett átfogó, fogyasztói magatartást vizsgáló kutatásából kiderült, hogy a mobiltelefonok után a takarításhoz, illetve a főzéshez használt elektronikus eszközök találhatóak meg legnagyobb számban a magyar otthonokban. 2015-ben összességében már 19 elektronikus eszközzel – ez hárommal több, mint 2014-ben – rendelkezik egy átlagos magyar háztartás. Egy friss felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók közel 90 százaléka rendszeresen kifelejt ruhadarabokat a mosásból. A Samsung ezt a kimagaslóan sokakat érintő kellemetlenséget szünteti meg egyszer és mindenkorra a mosógéppiacon egyedülálló ajtótechnológiával.

Nincs több kifelejtett ruhadarab

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy hosszú hétköznap után vagy egy zsúfolt hétvégén kimaradt egy-egy zokni vagy kósza ruhadarab a mosásból. Az ilyen bosszantó helyzetek kiküszöbölésére fejlesztette ki a Samsung az iparág első AddWash ajtó-technológiáját legújabb elöltöltős mosógépeihez. A készülék ajtaján elhelyezett extra ablak lehetővé teszi, hogy a program elindítása után is a mosáshoz adhassunk egy-egy kifelejtett ruhadarabot, több mosószert vagy extra öblítőt anélkül, hogy le kellene eresztenünk a vizet, vagy ki kellene nyitnunk a mosógép fő ajtaját. Az innovatív új funkció nem csak a bosszankodástól kímél meg minket, de azáltal, hogy a kimaradt ruhadaraboknak nem kell új programot indítanunk, időt és energiát is spórolhatunk.

Samsung_AddWash_mosogep-1

„A Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy formabontó technológiai innovációkon keresztül a mindennapok valós problémáira nyújtson egyszerű és hatékony megoldást. Ennek a célkitűzésnek az eredménye legújabb mosógépünk, az AddWash is. A készülék különleges extra ablakával – a piacon egyedülálló módon – végleg leszámolunk a mosásból kifelejtett ruhadarabok sokakat érintő kellemetlenségével” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikációs vezetője. – „Az AddWash mosógép Wifi képességével illeszkedik a Samsung összekapcsolt ökoszisztémájába, ezáltal az okos háztartások kényelmét is kínálja a vásárlóknak.”

Mosás hozzád igazítva

A Samsung új AddWash mosógépe garantálja, hogy többé senkinek se kelljen a mosáshoz igazítania a napirendjét! A mosás egy okostelefonos alkalmazáson keresztül távolról is elindítható és nyomon követhető, így többé nem kell otthon ülve várni a mosási program lejártát, vagy azon bosszankodni, hogy elfelejtettük elindítani a bepakolt mosógépet. A Super Speed funkcióval további értékes időt spórolhatunk, ugyanis ez az üzemmód azt is lehetővé teszi, hogy akár kevesebb, mint egy óra alatt tökéletesen tisztává varázsoljuk a szennyest.

Samsung_AddWash_mosogep-3

Energiatakarékos és kíméletes

A mosógép fejlett Eco Bubble™ technológiája nagymértékben növeli a mosószer hatásfokát, ráadásul roppant környezetbarát működést tesz lehetővé. A készülék habgenerátora a víz és a mosószer elegyéhez levegőt is kever, az így létrehozott aktív hab pedig negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe, mint a hagyományos mosószeres víz. A technológia további előnye, hogy az aktív hab könnyebben távolítja el a szennyeződéseket, mint a mosószeres víz, még hideg vízben is (15°C). Így a mosás, azon felül, hogy energiatakarékos, kíméli a ruha színét és anyagát is.

A Samsung elöltöltős AddWash mosógépe 7, 8, 9 és 12 kg kapacitású verzióban kapható Magyarországon, utóbbi 3,6 kosárnyi ruhát képes kimosni egyszerre.