Főoldal Életmód Otthon Sencor és Fieldmann termékek a 2016-os Construma kiállításon

Sencor és Fieldmann termékek a 2016-os Construma kiállításon

Minden, ami ház, és háztartás: az idei, 2016-os Construma nemzetközi építőipari szakkiállításon temérdek forgalmazó és cég termékeit, szolgáltatásait kísérhetjük figyelemmel még holnap, azaz vasárnap késő délutánig.

sencor-construma-2016-napimagazin-3

Mi most két márka termékeit vesszük fókuszba, nevezetesen a Sencor és a Fieldmann kapja a kiemelt figyelmet a Napimagazin.hu hasábjain.

sencor-construma-2016-napimagazin-5

Alapvetően azért, mert úgy gondoljuk, e két márkával kiválóan lefedhető mindaz, ami egy háztartás alapjait meghatározzák, sokrétűen – a Sencor inkább a berendezés, ezen belül is a konyhák kiegészítőinek világát célozza, míg a Fieldmann inkább a barkácsolásra, valamint a kerti munkálatokra fókuszál.

sencor-construma-2016-napimagazin-4

A Sencor leginkább idén a hangsúlyt a pasztellszínekben domborító konyhagép-kollekciójára helyezi (Pastel Collection), a Construma Sencor standon is leginkább ezek a termékek találhatók meg. Botmixerek, mixerek, konyhai robotgépek, kenyérpirítók és vízforralók sokasága szolgálja ki az érdeklődők igényeit, így nagy valószínűséggel a szakmai kiállítás leginkább átfogó háztartásigép-felhozatalával találkozhat a mai, vagy a holnapi napon kilátogató érdeklődő.

sencor-construma-2016-napimagazin-6

Ha inkább a barkácsolás, és a kert építése, szépítése kerül előtérbe, a Fieldmann standját ajánljuk a 2016-os Construma kiállításra látogatóknak. Itt ugyanis szinte A-tól Z-ig mindent megtalálhat a delikvens, amennyiben a téma bugyraiba óhajt alászállni.

fieldmann-construma-2016-napimagazin-5

Kerti bútor-variációk, láncfűrészek, gyepszellőztetők, fűnyírók, szivattyúk, valamint több megközelítésben tálalt dugókulcs készletek, fogók, csavarhúzók, porszívók, magasnyomású mosók tömkelege kelleti magát a Fieldmann részlegében.

fieldmann-construma-2016-napimagazin-4

Így tehát egészen bizonyos, hogy aki most, a tavasz közeledtével ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy újítson a kertben, barkácsoljon a házban, otthonosan fog mozogni a prezentált termékek között.

fieldmann-construma-2016-napimagazin-3

Nem késő még kilátogatni a Construma-ra, hiszen a választék és a felhozatal a fentiek mellett hatalmas; ráadásul az időjárás sem a legkedvezőbb jelenleg bármiféle szabadtéri kirándulás lefolytatásához.

fieldmann-construma-2016-napimagazin-1

Még eggyel több ok, hogy megnézzük a hazai legnagyobb építőipari szakkiállítást, azon belül is kiemelten ajánlva a Sencor és a Fieldmann termékeit.

Még több fotó: Napimagazin Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike