Főoldal Szabadidő Televízió Született szobalányok: új sorozat indul a TV2-n

Született szobalányok: új sorozat indul a TV2-n

Új sorozat indul a Született feleségek alkotóitól a TV2 műsorán kedden este. A Született szobalányok (Devious Maids) 2013 és 2016 között négy évadon keresztül futott nagy sikerrel a tengerentúlon. Az Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai sikersorozatot először láthatják a magyar tévénézők.

A történet egy gyilkossággal indul, akárcsak a nagysikerű vígjátékban, a Született feleségekben: valaki leszúrja a Powell család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó szobalányokat, akik mind jó barátnők. Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi felfigyelne a hangjára. Zoila a Delatour családnál szolgál, és igyekszik megóvni a lányát attól a csalódástól, amit a ház asszonyának fia okozhat neki. Rosie a híres filmsztár házaspár, a Westmore-ok gyermekének dadája, miközben azon fáradozik, hogy a saját kisfiát is Amerikába hozhassa. Marisol ekkor érkezik közéjük, hogy a Stappord család házában betöltse a házvezető szerepét…

A Született szobalányok főszereplőjét a Ki ez a lány? (Ugly Betty) című sorozatból megismert Ana Ortiz alakítja, de Roselyn Sánchez neve is ismerősen csenghet a magyar közönség számára, egyik legismertebb munkája a Nyomtalanul című krimisorozat, míg Judy Reyest a Dokik című vígjátéksorozatban láthatták a tévénézők.

 

TIPP: a Született szobalányok minden kedden 21 órakor a TV2 műsorán