Főoldal Életmód Otthon Tartsuk tisztán az otthonunkat home office idején is

Tartsuk tisztán az otthonunkat home office idején is

Úszik a lakás? Az otthonunk takarítása nem kell, hogy bonyolult vagy időigényes legyen – főleg pár segítő kézzel együtt. A Zewa Premium ezért elhozta nekünk a valódi minőséget, az új és innovatív Power-X technológiával ellátott háztartási papírtörlőjét, mely bármikor hű társunk lehet lakásunk tisztántartása során.

A Zewa Premium papírtörlők otthonunk multifunkcionális darabjai lehetnek, hiszen tökéletes nedvszívó képességüknek és szétfoszlás nélküli állagunknak köszönhetően többszöri felhasználást biztosítanak. Akár egyedül, akár nagycsaládosan élsz, néha bizony jól jön egy villámtakarítás. Amikor már sikerült rászánnod magad a lakás felfrissítésére, és van egy szabad órád, ezek lehetnek a leglényegesebb tisztántartási pontok:

Hasznosítsunk újra a háztartásban

Otthonunkban gyakran előfordul felesleges papír, fém és üveg alapanyag. Ezeknek nem feltétlen kell a hulladékgyűjtőben végezniük, hanem akár kreatívan is felhasználhatjuk őket vagy egyszerűen csak tárolás, csomagolás céljára.

Viszlát ragadó asztal és maszatos tükör

Fogjunk egy tisztítószert és egy papírtörlőkendőt, majd gyorsan menjünk végig a lakás lényeges pontjain: tükrök, fürdő, dohányzóasztal.

+ Zewa tipp: A környezetbarát tisztításhoz kiváló megoldás lehet, ha organikus tisztítószert és Zewa Premium papírtörlőt használunk, mely Power-X technológiájának köszönhetően szétfoszlás nélkül nedvesíthető és kicsavarható a többszöri használatért.

Express porszívózásra fel

Kapjuk elő a porszívót, és szaladjunk vele végig a leglényegesebb helységeken. Alaposan szellőztessük át a lakást porszívózás idején, ez rögtön meghozza a jóleső tisztaság érzést.

Bónuszként frissítsük fel a lakást

Igazítsuk meg a kanapé összegyűrt párnáit, cseréljük frissre a szemeteszsákot a konyhában. Helyezzünk ki illatosítót a lakásba.

+ Zewa tipp: Végezetül készítsünk be egy Zewa Premium papírtörlőt a konyhaasztalra, és már várhatjuk is a vendégeket!