Főoldal Életmód Wellness, fitness Domyos Body Training 20 kg kit – otthoni edzéshez, egyszerűen

[TESZT] Domyos Body Training 20 kg kit – otthoni edzéshez, egyszerűen

Nyilván mindenki gondolkozott már azon, hogy mennyire jól jönne egy olyan megoldás, amellyel otthon, távol a világ zajától bonyolíthatja edzését. Jelen esetben a felsőtest és kar kerül fókuszba a Domyos Body Training 20 kg kit révén, mely rendkívül jó hordozhatósága és kompaktsága végett ideális lehet utazás mellé, vagy akár – ahogy említettük – otthoni felhasználásra, kezdőknek is.

domyos-body-training-20-kg-kit-teszt-napimagazin-2

A Decathlon saját márkás szettje egy jó fogású, ám annál súlyosabb (szó szerint) bőröndben érkezik, viszonylag jó ellenállású műanyag burkolat-kidolgozással. A hordozótáska patentos, ne számítsunk biztonsági zár-szintre, de arra tökéletesen megfelel, hogy átlagos, hétköznapi szállításhoz biztosítsa az alapot.

A dobozban pedánsan elrendezhetők a tárcsák, valamint a két rúd is, növelve ezzel még inkább a kompakt mivolt érzetét. A készlet két felé lett elosztva a dobozolásban, az alsó részen találhatók a tárcsák, a felsőben a rudak, valamint a két-két darab szorítógyűrű helyezkednek el. Ennyi, semmi felesleges túlspilázás.

Felosztás szerint 2 darab 2 kilogrammos, valamint 8 darab 1 kilogrammos tárcsa kapott helyet a Domyos Body Training 20 kg kit-ben, ehhez jön még az egyenként 2 kilogrammos rúd. A rudak öntöttvas-króm kombinációként lettek gyártva, ez mindenképp növeli a termék esztétikai- és prémiumérzetét, valamint arra a következtetésre jutottunk, hogy maga a tartósság, illetve az anyagminőség is nyilvánvalóan a prémiumkategória felé próbál nyitni.

domyos-body-training-20-kg-kit-teszt-napimagazin-1

A tárcsák szintén öntöttvasból készültek, sötét tónusú festéssel, utóbbi úgy tűnt a teszt során, hogy tartós használatra lett kialakítva. Mindezeken felül a súlyzók összeszerelése könnyedén kivitelezhető, a menetes rudakhoz pillanatok alatt csatlakoztatható a kívánt mennyiségű tárcsa.

Rendkívül sokoldalú termék tehát a Domyos Body Training 20 kg kit, melyet elsősorban a karok, vállak, valamint a mellizmok erősítéséhez lett fejlesztve. Az 5 év termékgarancia mellett a kedvező, 11 990 forintos árazás is igen vonzó lehet.