Főoldal Divat, szépség Giorgio Armani Sí Intense – a nagybetűs nő illata

[TESZT] Giorgio Armani Sí Intense – a nagybetűs nő illata

Pár héttel ezelőtt már bemutattunk nektek egy fantasztikus Giorgio Armani parfümöt, az üde és friss Acqua di Gioia Eau Fraiche-t. Ezúttal is a márkánál maradunk, de egy sokkal méllyebb és kiforrottabb illatról lesz szó.

A Giorgio Armani Sí parfüm 2013-ban indult világhódító útjára: egy különleges illat a feketeribizli nektár, a modern ciprus és a könnyű pézsma intenzív kombinációjával. Mondanom sem kell, hogy a Sí nagy sikert aratott, így várható volt, hogy érkezik a folytatás is. És valóban: 2014-ben megérkezett a Giorgio Armani Sí Intense, mely elődjéhez hasonló elismerést szeretne kivívni magának.

giorgio_armani_siintense_1

Amit érdemes tudni róla

A Sí eau de parfum intense-t megalkotásához a mai modern nők szolgáltak ihletésül, akik elég bátrak és magabiztosak ahhoz, hogy igent mondjanak a lángoló érzelmekre, minden kockázatot vállalva és maguk vegyék kezükbe a sorsukat. Giorgio Armani így fogalmaz:

„A Sí tisztelgés a modern nőiesség, a báj, az erő,és a független lélek ellenállhatatlan kombinációja előtt.”

Nem meglepő tehát, hogy a parfüm a Sí, azaz igen nevet kapta. Az illat arca ezúttal is a gyönyörű Cate Blanchett, aki tökéletesen megtestesíti a Sí lényegét.

A külső

Az üveg nagyon hasonlít az elődjére, azzal a különbséggel, hogy itt a fekete és az arany szín dominál, sokkal érzékibb, erőteljesebb megjelenést adva így a parfümnek. Erőteljes, mégsem hivalkodó dizájn, köszönhetően az egyedi csiszolású üvegnek, melynek belsejét fekete színnel vonták be.

giorgio_armani_siintense_4  giorgio_armani_siintense_5

A hatást az arany feliratokkal és díszítésekkel fokozták, hogy teljes legyen az összkép. A szobrászati kifinomultsággal megálmodott kupakot levéve megpillanthatjuk az ikonikus GA monogramot, mely minden Giorgio Armani parfüm ismérve.

giorgio_armani_siintense_6  giorgio_armani_siintense_2

Az illat

Olyan nem mindennapi illatkombinációk találhatóak meg benne, mint a vanília- babbal, fekete fás jegyekkel és borostyán gyantával fűszerezve. Megtalálható még benne a trópusi esőerdei feketeribizli, a pikáns bergamot és a mandarin üdesége leheletnyi selymes fréziával.

giorgio_armani_siintense_illat

Ahogy a nevéből is kiderül, nagyon intenzív illat. Számomra első fújásnál nagyon erősnek hatott, de 5-10 perc után teljesen átalakult: fantasztikusan kellemes, egyedi illat lett belőle, mely hihetetlenül tartósnak bizonyult. Reggeli használat után este még mindig ugyanúgy érezhető, mint fújáskor.

Árban a drágább parfümök közé tartozik, de mivel kevesebb is elég belőle és sokáig érezhető, ezért sokkal tovább kitart majd, mint egy átlagos üveg. Lassan két hete használom, és azt veszem észre magamon, hogy egyre többször döntök a Sí Intense mellett reggelente.

giorgio_armani_siintense

A Sí Intense olyan mint egy igazi NŐ: gyönyörű  és elegáns a külseje, elsőre talán megközelíthetetlennek és intenzívnek tűnik, de ha jobban megismered, már nem bírod elengedni.

A Sí Intense 2014 szeptemberétől már kapható a Giorgio Armani márkát forgalmazó parfümériákban.
Ajánlott fogyasztói ár:
30 ml: 20 500 FT
50 ml: 28 400 FT
100 ml: 39 900 FT

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Gigabyte, Sony, MSI, Epson, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: Acer, Gigabyte, MSI