Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Ziaja kókuszos kézkrém

[TESZT] Ziaja kókuszos kézkrém

Őszintén bevallom, mindig is rajongtam az illatos dolgokért, legyen az parfüm, testápoló, illatgyertya, illóolaj, balzsam vagy épp kézkrém. Hiszek benne, hogy egy finomabb illat javít az ember hangulatán ha épp rosszabb napja volt. Éppen ezért nálam alap szempont vásárlásnál, hogy a terméknek jó illata legyen. Ezért is örültem nagyon, amikor felfedeztem magamnak a Ziaja kozmetikumokat, melyekről már korábban írtam nektek. Több terméket is volt alkalmam kipróbálni a márkától a hetek folyamán, és nagyon a szívemhez nőttek. Természetesen az elkövetkezendő hetekben több Ziaja tesztet is fogtok olvasni, de erről majd később!

ziaja_kokuszos_kezkrem

Mi is az a Ziaja?

Az 1989-ben alakult márka arra törekszik, hogy a legjobb minőségű, természetes összetevőkön alapuló termékeket állítsanak elő, melyekhez a legújabb technológiát használják. Allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak. (A gyermekeknek szánt termékeket tesztelik még továbbá a Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka klinikán.) Fontos, hogy formuláikat nem tesztelik állatokon! Sokféle terméket megtalálhatunk náluk: a tusfürdőktől kezdve, a testvajakon át, egészen az arcpakolásokig, amelyek egytől-egyik megfelelő PH egyensúlyúak.

Ápolás a kezünknek

Az első és egyik legnagyobb kedvencem a Ziaja termékek közül a kókuszos kézkrém, ami azóta oszlopos tagja lett a táskámnak és mindig magamnál hordom. Sajnos ahogy hűvösebbre fordul az idő, a kezem nagyon kiszárad, így folyamatosan kennem kell, hogy ne repedezzen be.

A benne lévő kókusz lipideknek – melyek gazdagok Omega 3-ban és Omega 6-ban -, valamint a repce olajnak köszönhetően védelmet nyújt a mosószerekkel gyakran érintkező és zord időjárási körülményeknek kitett bőrnek. Nem elég, hogy regenerálja, lágyítja és puhábbá teszi a
kezet, de még a körmöket is erősíti.

ziaja_kokuszos_kezkrem_3  ziaja_kokuszos_kezkrem_1

Egy hét rendszeres használat után éreztem, hogy puhább a kezem és sokkal hosszabb idő alatt szárad ki. Gyorsan beszívódik és nem ragad, ami egyszerűbbé teszi a használatát akkor is, ha útközben vagyunk.

ziaja_kokuszos_kezkrem_2

A másik hatalmas pozitívuma a kézkrémnek, hogy nagyon jó áron van. Egy 80 ml-es kiszerelésű tubus 700-800 Ft körüli áron van, ami az ilyen kategóriás kézrémeknél nagyon baráti ár.