Főoldal Életmód Otthon Valentin-napi hangulat IKEA módra

Valentin-napi hangulat IKEA módra

A Valentin-napot a szerelmesek napjaként tartjuk számon, pedig szólhat rólad, a barátaidról és a családodról is, de természetesen arról is, aki iránt titkon epekedsz. Az IKEA Valentin-napi tippjeivel gyorsan ráhangolódhatsz a rózsaszín ködlepte ünnepre, és akkor sincs okod búslakodásra, ha épp az új nagy őre vársz.

Valentin-nap egy főre

Szívesen Valentin-napoznál, de nincs kivel? Vedd magad körül a szeretteiddel! Hívd át a barátaid, vagy vendégeld meg a családot, és töltsétek együtt az estét.

ikea_valentin_4

Fogadd a társaságot egyedi dekorációkkal (VISIONÄR dekoráció, 2,490 Ft), és ha tortával is készülsz, akkor tálald átlátszó tálalóállványon, hogy mindenki megcsodálhassa az alkotásodat (ARV BRÖLLOP tálalóállvány fedéllel, 3,490 Ft).

ikea_valentin_8
Ha már rég kiszemeltél valakit a társaságodból, de nem tudod, hogyan szólítsd meg, akkor itt az alkalom, hogy megtedd az első lépést. Írj neki üzenetet egy szalvétadarabon, és kösd a poharára, amikor épp nem figyel.

A Valentin-napot természetesen használhatod kikapcsolódásra, feltöltődésre is. Lepd meg magad egy kiadós, ünnepi reggelivel és hagyj időt arra is, hogy kényelmesen, nyugodtan elfogyaszd. Később lapozz fel egy jó könyvet egy bögre gőzölgő tea mellett, dőlj hátra a kedvenc foteledben, és élvezd a jól megérdemelt pihenést

ikea_valentin_3
Páratlan párosoknak

Ha viszont párosan ünnepled a Valentint, de úgy érzed, hogy már belefáradtatok a szokásos TV előtti bonbon majszolásba, akkor itt az ideje némi újításnak. Kezdjétek az ünneplést reggel: vidd ágyba a reggelit a párodnak (KLACK tálca, 1,690 Ft), a reggeli pedig egy csésze aromás kávéval vagy teával lesz teljes, így mindkettőtök napja jól indul majd (SLUKA termosz, 2,990 Ft).

Csempéssz egy kis romantikát is az otthonodba – válassz piros és rózsaszínű dekorációt és gyertyákat, amelyekkel bensőséges hangulatot teremthetsz (LUGGA gyertyák 695 Ft-tól; VÅRBY LED-es asztali lámpa, rózsaszín, 2,990 Ft). Kapcsold le a fényeket, és töltsétek el valódi gyertyafénynél a vacsorát (VARAKTIG illatosított tömbgyertya, 895 Ft)!

ikea_valentin_7

 

A vacsora után polcoljatok fel néhány párnát, helyezzétek magatokat kényelembe, és zárjátok a napot kedvenc filmetekkel (GULÖRT díszpárnahuzat, 1,290 Ft; SNYGGIS párnák, limitált Valentin napi-kollekció).
ikea_valentin_5