Főoldal Szabadidő Utazás Valódi kikapcsolódás a tenger érintésével Dalmáciában

Valódi kikapcsolódás a tenger érintésével Dalmáciában

Szabad lélegzet, bársonyos bőr és mély lelki nyugalom. Már a filozófus, Platón is tudta: „A tenger minden betegséget elmos.” A Split városában található Hotel Radisson Blu Resort & Spa SPALATO Spa részlegén új erőre kaphat. A friss tengeri levegő és a természet ajándékainak – köztük az értékes kulturális örökségként számontartott dalmát olívaolajnak és az illatos levendulának – az ötvözete bizonyítottan gyógyhatású.

Ezeket egy kényeztető, mediterrán oázisban, a strandtól csupán néhány méterre élvezhetjük: 2021. május 1-től új pompában tündököl a SPALATO Spa, amely a bécsi építészeti és belsőépítészeti szakértők, a BWM Architekten csapatának munkáját dicséri. A nyugodt, barna tónusokat aquamarin árnyalatokkal vegyítették, amely már a puszta látványával is nyugtatólag hat a látogatókra. A gondos átalakítás során nagy figyelmet szenteltek arra, hogy a dizájn minden érzékszervet megmozgasson a SPALATO Spa alapértékei mentén: VÍZ – LEVEGŐ – KŐ. A luxus és a mediterrán harmónia találkozik a magánszféra és a pihenés felsőfokával.

Maximális kényelem

Mi minden vár minket a több, mint 2 600 m² belső- és külső területen, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a csillogó Adriára? A vágyott testi és lelki egyensúly: a mozgás szerelmesei a fitnesz részlegen, valamint szakértőink által tartott privát fitnesz foglalkozásokon hódolhatnak szenvedélyüknek. Aki inkább nyugalomra vágyik, a gőzfürdőben vagy a pezsgőfürdőben tett látogatása után a hatalmas pihenőtérben lazíthatunk. Szaunázás után előbb a hideg, majd a meleg merülő medencékben lehet új erőre kapni. A hűsölni vágyó víz imádók a tágas medencékben frissíthetik fel magukat. A sokszínű wellness-kezelések és az egyénre szabott szertartások lehetővé teszik, hogy mindenki a saját bőrén tapasztalja meg Dalmácia legjavát.

SPAtasztikus: mindazok számára, akiknek fontos az exkluzivitás, a Private SPA extra adag luxust kínál. A saját pezsgőfürdő, szauna és pihenőtér mellett a kezelések mindegyike átélhető a Private Spa-ban.

Autentikus és élénkítő

Három olyan SPALATO Signature Treatments kezelést szeretnést ismerhetünk most meg, amelyek tökéletes összhangban állnak Horvátország természeti környezetével:

A tenger ereje: A kezelés egy ún. „aqua-peeling”-gel kezdődik, amely során a tengeri só erejét és az ápoló olajok gyengédségét egyesítjük. Ehhez egy kényeztető teljes testmasszázs és egy ásványi anyagokban gazdag rizscsíra testpakolás társul. Egy élmény, amely ismét összhangba hozza a testet és a lelket.

Drágaköves-szertartás: Ez a Signature-kezelés a Földközi-tenger térségébe repít. A spirulina arckezelést, amely a természetes algák antioxidáns tartalma révén kisimítja és hidratálja a bőrt, egy igazán különleges masszázs követi: a válogatott gyógyító kövek nemcsak az izmokat és a szöveteket lazítják, hanem a szellemet is tartósan vitalizálják.

OXY Spa Facial: Az egyedülálló OXY Spa arckezelés friss oxigénnel árasztja el a bőrt és 63 tengeri tápanyag öregedésgátló komplexével fiatalítja meg. Végül egy teljes testmasszázs gondoskodik a teljes boldogságérzet és a fiatalos kisugárzás eléréséről.

SPAtasztikus: Minden SPALATO Signature Treatments kezelés a természet ősi erejével és értékes, helyi összetevők segítségével tartós és holisztikus hatást gyakorol jó közérzetünkre.