Főoldal Életmód Vásárlás Vasárnap is nyitva tart a Premier Outlet

Vasárnap is nyitva tart a Premier Outlet

Az augusztus 21-ei hétvége egy dologban biztosan eltér majd a megszokottól: a Premier Outletben vasárnap is kedvünkre shoppingolhatunk az augusztusi Vásárlási Maraton alkalmából!
Kivel ne fordult volna már elő, hogy vasárnap csalódottan fordult ki egy üresen kongó bevásárlóközpontból? A vasárnapi zárva tartás új kihívás elé állította az üzleteket és minket, vásárlókat is. A Premier Outlet március végi felméréséből kiderült, hogy a törvény hatálybalépése előtt a vásárlók döntő többsége szívesebben bonyolította vasárnap a nagybevásárlását és a ruhaneműk beszerzését. „A több mint 4600 fogyasztó vásárlási szokásait vizsgáló felmérésünkben a válaszadók 60 százaléka nyilatkozott úgy, hogy negatívan érinti a vasárnapi zárva tartás” – tudtuk meg Imre Csabától, a Premier Outlet igazgatójától. – „Így különösen nagy jelentőséggel bír, hogy augusztus 23-án, vasárnap is nyitva leszünk. Arról nem is beszélve, hogy az üzleteink akár 90 kedvezményekkel készülnek erre a különleges hétvégére.”
premier_outlet_1
Az augusztusi maraton a Premier Outlet kiemelt eseménye, ami minden évben rekordszámú érdeklődőt vonz. A szervezők idén is hasonló sikerre számítanak. „A törvény összesen öt vasárnapon engedélyezi a nyitva tartást, de ebből négy az advent időszakra vonatkozik. Tehát mindösszesen egy nappal gazdálkodhatunk szabadon” – nyilatkozta Imre Csaba. – „Az augusztusi Vásárlási Maraton az outlet központban már hagyománnyá vált, mind a vásárlók, mind az üzletek készülnek rá, így nem volt kérdés, hogy most használjuk ki ezt a lehetőséget.” Az eseményen, amely augusztus 21-23. között lesz megrendezve, az iskolakezdésre és az őszi ruhatárfrissítésre is felkészülhetünk. A Premier Outlet több száz vezető világmárkájának kínálatából ezen a hétvégén a szokásos outlet áraknál is olcsóbban, akár 90 százalékos kedvezménnyel válogathatunk. Még vasárnap is.