Főoldal Életmód Otthon Persil újdonság: mosópor és mosógél hatékony kombinációja egy kapszulában

Persil újdonság: mosópor és mosógél hatékony kombinációja egy kapszulában

Idén, a Persil már korábban bevezetett kétkamrás, előreadagolt mosószer Persil Duo-Caps technológiáját továbbfejlesztve megalkotta az első olyan mosókapszuláját, amely a mosópor és folyékony mosószer erejét egyesíti magában – ez az új Power-Mix Caps. Az új, innovatív termék már kapható a boltokban.
Az új Persil Power-Mix Caps még eredményesebben használja ki a kétkamrás technológia nyújtotta előnyöket. A mosópor és gél, valamint fehérítőszerek újszerű kombinációjának köszönhetően a kapszula ragyogóan tiszta ruhákat és páratlanul élénk színeket nyújt akár már 20°C-on is.
Persil_PowerMix_Caps
A klasszikus gélhez és porhoz képest a Persil Power-Mix Caps két nagy előnnyel rendelkezik: kényelem és teljesítmény. Az innovatív kapszula pontosan kimérve, megfelelő mennyiségben tartalmazza a gél és mosópor hatékony kombinációját.
Kettős erő a foltok ellen és a ragyogó tisztaságért
Jelenleg a folyékony mosószerek nem tartalmaznak kémiai fehérítő komponenseket ezért a fehérítést igénylő tea-, kávé-, gyümölcs- vagy zöldségfoltokkal nehezebben birkóznak meg. A Persil Power-Mix Caps port tartalmazó kamrája a kémiai fehérítőn kívül még egyéb olyan aktív összetevőt is tartalmaz, amely a ruhák beszürkülését is megakadályozza. Ezen felül a gélt tartalmazó kamra olyan koncentrált formulát tartalmaz, amely mélyen behatol a szálak közé és ott fejti ki kíméletes tisztító hatását.
A Persil Power-Mix Caps Color színes ruhákhoz további előnyökkel is rendelkezik a klasszikus folyékony mosószerhez és az eddigi kapszulákhoz képest: a por formula speciális hatóanyaga még intenzívebbé teszi a színeket és hatékonyan lép fel bolyhosodással szemben. Kettős funkciójának köszönhetően a Persil Power-Mix Caps a legjobb előre adagolt Persil mosószer a piacon.
A Persil magyarországi arca D. Tóth Kriszta, aki a tavalyi felkérés óta számos alkalommal képviselte a márkát.