Főoldal Szabadidő Televízió Vígjátékok a borongós idő ellen

Vígjátékok a borongós idő ellen

A borongós, őszi időjárás ellen poénokkal teli vígjátékokkal készül a Paramount Channel: minden szerdán egy-egy humoros alkotással dobja fel a nézők kedvét egész októberben. 12-én a Jószomszédi iszony, 19-én a Rango, míg 26-án a Díszkíséret című filmet vetítik, amik garanciát jelentenek a borongós kedv ellen!

A hűvös, esős időjárás miatt sokaknak a hangulata is egyre borúsabb ősszel: a Paramount Channel ezért fantasztikus vígjátékokat sugároz szerda esténként egész októberben, hiszen – mint mondani szokás – a rosszkedvre a nevetés a legjobb gyógyír!

ra-joszemszedi_iszony1A különleges, októberi szerdák a Jószomszédi iszony című vígjátékkal kezdődnek 12-én, amelyben Drew Barrymore és Ben Stiller játssza a főszerepet. Nancy és Alex, a fiatal pár megtalálja álmai otthonát, ezért természetesen azonnal be is költöznek a meseszép házba. Amit viszont nem tudnak, hogy a felettük lakó idős asszony, Mrs. Connelly egy valóságos boszorkány: a hölgy először még szimpatikusnak is tűnik nekik, de aztán napról-napra fokozatosan teszi pokollá az életüket. A film a fiatalok küzdelmét mutatja be a megátalkodott nénivel, telis-tele olyan őrült helyzetkomikumokkal, amiket csak egy igazán elmérgesedett szomszédi viszony tud okozni.

A 19-i szerdán a Rango című animációs filmmel űzi el a rosszkedvet a filmcsatorna. A történet főhőse egy nem mindennapi, beszélő kaméleon, aki terráriumba zárva tengeti a napjait, egészen addig, míg gazdái el nem hagyják a sivatag közepén. Innentől kezdve új életet kezd egy Porváros nevű, különleges élőlényekkel teli helyen, ahol elképesztő kalandok várnak a nagy dumás hüllőre – többek között ő lesz a helyi seriff!

rango

A szerdai, poénokban gazdag filmek sorát a Díszkíséret című vígjáték zárja október 26-án, amely két tengerészgyalogosról szól, akik bonyolultabb feladatot kapnak, mint hitték. Egy fogságra ítélt közlegényt kell csupán elszállítaniuk a börtönbe, de meglepetésükre egy igazán szemrevaló hölggyel van dolguk, aki vonzerejét is beveti a szabadulás érdekében.

 

Vígjátékok a borongós szerda estékre egész októberben a Paramount Channel műsorán:

 

Október 12. 21.00: Jószomszédi iszony

Október 19. 21.00: Rango

Október 26. 21.00: Díszkíséret