Főoldal Technológia Hardver, szoftver A Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition a boltokban

A Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition a boltokban

A Blizzard Entertainment ma jelentette be, hogy a Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition expanzió hozzáférhető PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, és Xbox One platformokra.

diablo_3_reaper_of_souls_ultimate_evil_edition

A konzolos exkluzív Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition telített akcióval, kalanddal, epic loottal – az összes részletét hordozza a Blizzard díjnyertes akció-szerepjátékának, a Diablo III-nak. E kiegészítő szigorúan kötelező tehát minden gamernek, s tartalmazza az Adventure módot, az Act V-t, illetve a Crusader class-t, valamint lehetővé válik a level 70 szint elérése. Új legendary loot, új crafting opciók, és sok egyéb más várja az érdeklődőket. Természetesen a kiegészítő lemez megvásárolható digitális formában is.

„Az Ultimate Evil Edition-nel egy valódi, epikus kalandot szerettünk volna létrehozni a jelenlegi és nextgen konzolokra, így a legfrissebb Diablo III és Reaper of Souls tartalmakat egybesűrítettük, és hozzáadtunk innovatív közösségi kiegészítőket, mint például a Nemesis System és az Apprentice Mode” – fogalmazott Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment vezérigazgatója és társalapítója. „Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen a konzol-élmény, illetve az új és régi visszatérő játékosok megtöltik újra a Sanctuary-t.”

Konzolokra kialakítva

A Diablo III: Ultimate Evil Edition számos egyéni funkciót hordoz konzol platformokra. Mind a négy konzol verzió tartalmazza például a négyjátékos-üzemmódot, továbbá az online multiplayer is bekerült, miközben a Sanctuary hősök együtt kalandozhatnak egy azon heverőről a szobában, PlayStation Network-ön, vagy Xbox Live-on keresztül. Minden a barátok közös játékélményére kihegyezve!

Alapvetően tudnunk kell, hogy a Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition nem kizárólag a Reaper of Souls kiegészítőt tartalmazza, hanem a Diablo III alapjátékot is. Annak sem kell csüggednie, aki esetleg már rendelkezik korábbi D3 kiadással, feltápolt karakterrel, ugyanis ezek transzferelhetők a játékba minden további nélkül. Az pedig mindenképp hab a tortán, hogy a PS4 és Xbox One tulajok folyamatos patch támogatást kapnak, akárcsak a PC-s verzióval rendelkezők.