Főoldal Bulvár Itthon A második castinggal folytatódott a 2022-es Miss Balaton

A második castinggal folytatódott a 2022-es Miss Balaton

A Miss Balaton második castingja után 24 lány izgulhat a továbbjutásért. A koronáért versengő szépségek nemcsak a casting zsűri előtt mutatkozhattak be, de táplálkozási tanácsokat is kaptak egy dietetikustól, és egy fotózáson is részt vettek. Sorsuk többek között Iszak Eszti és Gelencsér Timi kezében van.

Több száz lány jelentkezett az idei Miss Balatonra, az első casting-napon 72 lánynak volt lehetősége bemutatkozni, július 11-én pedig 24 fiatal szépség kapott újabb lehetőséget, hogy meggyőzze a casting zsűrit. A lányoknak nem csak külsejükkel kellett bizonyítani, az interjúk alkalmával arról is megbizonyosodtak a szervezők, hogy mennyire jártasak a közéleti és műveltségi témákban.  A tét nem kicsi: a győztes egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton-család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

Gelencsér Timi idén először tagja a casting zsűrinek. „Azt hittem, hogy könnyebb dolgunk lesz, mert a második fordulóban sokkal kevesebb lány közül kell választanunk, viszont itt már sokkal nagyobb, a döntőbe jutás a tét. Engem nagyon megfog a személyiség, ha valaki kedves és értelmes, az nagyon sokat ad a szépséghez. Megküzdöttem a pontok adásával, nagyon sokszor átgondoltam, remélem, hogy jól döntöttem” – mondta Timi.

A casting zsűri másik tagja, Iszak Eszti kiemelte, hogy ez az az alkalom, amikor még jobban megismerhetik a lányokat, már árnyaltabb képet kapnak, mint az első válogatón. Aki innen továbbjut, az már biztosan ott lesz a kifutón a verseny augusztus 13-i végső megmérettetésén. „Én azt tanácsolom a döntősöknek, hogy a következő hónapban kiemelten figyeljenek az egészséges táplálkozásra, sportoljanak, így még tónusosabbak lehetnek. Fontos, hogy kövessék a napi híreket is, hiszen a tájékozottág is lényeges a természetes szépség mellett” – foglalta össze Eszti.

A Miss Balaton következő állomása a július végi fotótábor, ahol már a 12 döntős lány bizonyíthat. A döntősök listája néhány napon belül elérhető a Miss Balaton Instagram-oldalán.