Főoldal Sport Labdarúgás A Puma szerződést hosszabbított az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséggel

A Puma szerződést hosszabbított az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséggel

November 5-én a Puma bejelentette, hogy meghosszabbította együttműködésest az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséggel.

puma_elefantcsontpart

Az új szerződés szerint, amely 2015 januárjában lép életbe, továbbra is a Puma látja el az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséghez tartozó sportszervezeteket felszereléssel, edzőruházattal és kiegészítőkkel, hivatalos licenszpartnerként pedig a replika- és rajongói termékek gyártásának és forgalmazásának jogát is megkapta a vállalat.

A nemzetközi sportmárkának komoly múltja van az afrikai labdarúgás területén, hiszen 1998 óta aktívan jelen van a kontinensen. Az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséghez több éves sikeres kapcsolat fűzi: 2005 óta tartó együttműködésük során három FIFA Világbajnokságot és öt Afrikai Nemzetek Kupáját küzdöttek végig együtt.

Christian Voigt, a Puma globális sportruházati termékeinek menedzsere azt mondta: „A Puma számára nagyon fontos az Elefántcsontparttal folytatott együttműködés, és nagyon örülünk neki, hogy meghosszabbítottuk a szerződésünket. Ez a kapcsolat komoly fegyvertény a Puma számára, miközben erősítjük a pozíciónkat a sport világában. Az Elefántok az egyik legerősebb csapat Afrikában, olyan elképesztő tehetségekkel, mint például Yaya Touré. Nagy örömmel tölt el, hogy ez a virágzó kapcsolat még sok éven át folytatódni fog!”

Sidy Diallo, az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetség elnöke így kommentálta: „A Puma fantasztikus partner volt az elmúlt 10 évben, és nagyon boldogok vagyunk, hogy a jövőben is velünk lesz. Nem csak hogy kiváló felszereléssel és olyan versenyruházattal látja el a csapatunkat, amely az élénk színekkel és a bámulatos grafikákkal kifejezi az afrikai szellemet, de értékeinket és törekvéseinket is maximálisan támogatják. A kereskedelmi és marketing tevékenységek, amelyeket a Puma folytat a megbízásunkra, jelentős sikereket és nyilvánosságot hoznak számunkra! Roppantul örülünk, hogy a jövőben is együtt dolgozunk a Puma-val!”