Főoldal Bulvár Itthon Egy hétre műsorvezetőnek állt Varga Győző

Egy hétre műsorvezetőnek állt Varga Győző

Az IHM sztárja ezúttal Czippán Anett oldalán csillogtatta meg tehetségét a FEM3 műsorában. Az előadónak nem volt ismeretlen a terep: az Irigy Hónaljmirigy tagjaként gyakran vendégeskedett reggeli műsorokban, sőt paródiát is készítettek már ezekről az adásokról. Győző ezen a héten a Fem3 Café vendég műsorvezetőjeként próbálhatta ki magát, és igazi profihoz méltóan szerepelt a kamerák előtt.

Varga Győző Czippán Anett műsorvezető társaként a televíziós szakma szépségeibe és nehézségeibe egyaránt betekintést nyert. „Igazán üdítő volt, hogy a műsornak köszönhetően olyan emberekkel találkozhattam, mint Janicsák Veca, Csepregi Éva vagy éppen Koós János, akikkel máskor csak pár pillanatra futunk össze, most viszont alkalmunk nyílt nyugodtan beszélgetni egy rövid ideig. A műsorvezetés nehezebb oldala, hogy itt érdemes odafigyelni arra, amit az interjúalanyok mondanak, nem úgy, mint egy átlagos magánbeszélgetésben, ahol fél perc múlva már nem emlékszem semmire” – mondta nevetve Győző, aki azt is elárulta, hogy a zenekarral korábban vezették már az egyik vezető kereskedelmi csatorna reggeli műsorát.

czippan_anett_varga_gyozo

„Ezelőtt is szerepeltünk már televíziós műsorokban, sőt egyszer a műsorvezetést is kipróbáltuk a zenekar tagjaival, így ismerős volt számomra a közeg – ráadásul Anett is rengeteget segített a tanácsaival. Alapvetően könnyű dolgom volt, mert a koncerteken is folyamatosan beszélünk a közönséghez, élő átkötő szöveget mondunk nekik az előadott számok között, és nagyon odafigyelünk az aktuális igényekre. Mivel az IHM idén már 25. születésnapját ünnepli, nyugodtan mondhatjuk, hogy negyed évszázados tapasztalat áll a hátam mögött” – mondta el Győző, aki hamarosan pihenni indul családjával. Az IHM tagjaira rá is fér a kis kikapcsolódás, hiszen a csapat idén egy látványos nagykoncerttel ünnepli 25. születésnapját.

Előző cikkÚjabb A szürke ötven árnyalata kollekció az F&F-nél
Következő cikk[TESZT] Acer XB270H G-SYNC – nem csak gamereknek