Főoldal Életmód Vásárlás Itt a Sine, az új webshop – hogyan válogassunk?

Itt a Sine, az új webshop – hogyan válogassunk?

Előreláthatólag folyamatos cikksorozatban számolunk be a Sine webshop kínálatáról, opcióiról. Első írásunkban körbejárjuk nagyvonalakban a témát, és segítünk eligazodni az általuk forgalmazott termékek sűrűjében.

Legelőször is irány a Sine.hu (kattintás)! Ami a felső, kicsi fejlécben szembe tűnik azonnal, az a Black Friday akciójukra való felhívás – ilyen is van természetesen; de előbb inkább ildomos az alap kínálatot végigböngészni.

Számos kategóriát kínál a Sine, nem titkoltan fókuszban a női ruházattal (Női, Női Felsők, Táskák, Cipők kategóriákban). Mindemellett természetesen a férfi vásárlók is megtalálhatják igényeiknek megfelelően portékáikat, nem beszélve a gyerekekről is.

Karácsony közeledtével nyilvánvalóan fontosak a folyamatos akciók, jó árazások. A Sine erre is gondolt természetesen – a feljebb említett Black Friday akcióik mellett nagyjából az összes termékükből lejön a megfelelő (és nem is kicsi) árkedvezmény.

Ha a Női felsők baloldalra kattintunk, máris látható, hogy jelentős árengedményekkel szerezhetjük be a számunkra leginkább megfelelő darabot. Máris elsőként a Női karácsonyi flitteres hosszú váll nélküli blúz elnevezésű termékbe futunk bele, ez az első jelenleg a palettán – elgondolkodtatóan remek a kedvezmény, elegendő csak az árazásra pillantani.

Természetesen nem kizárólag karácsonyi tematikájú termékekkel találkozhatunk a Sine-on, bár ez jelenleg elnézhető, hiszen hamarosan indul a szezon. A majd’ féláras Aszimmetrikus nyakvonalú gombos női háromnegyedes ujjú blúz például közel féláron kínálja magát az eredeti árcédulán szereplő összeghez képest.

A Férfi felsők aloldalra kattintva ismét látszik a hatalmas választék e téren is – bár itt alapvetően annyira nem dominál a karácsonyi téma jelleg, de ez nem is baj. Mivel nyakunkon a hideg időjárás, ezért alapvetően a Meleg férfi téli poliészter + PU bőr keverék hosszú ujjú kabát keltette fel figyelmünket, amely trendi küllemével, a fotók alapján remek anyaghasználatával egész biztosan sikeres termék. Az árazás itt is majdnem féláras, ezért is lehet jó választás.

A webshop oldala: www.sine.hu

Előző cikkAdventi programok a Várkert Bazárban
Következő cikkKarácsonyi díszként születhetnek újra a kidobásra ítélt tárgyak