Főoldal Életmód Otthon Magasra teszi a lécet a Philips 65″ 4K UHD Android alapú televíziója

Magasra teszi a lécet a Philips 65″ 4K UHD Android alapú televíziója

Sokan úgy gondolják, hogy az Android.központú rendszerek a lehető legtöbbet nyújtják minden platformon.

Miért ne lehetne egy televízió menürendszere, felépítése OS tekintetében, mint a telefonunk, vagy a táblagépünk esetében? A Philips 65PML9636/12 4K UHD MiniLED Android TV remekül domborít e téren is, s a küllemről, egyéb dolgokról még csak nem is beszéltünk elöljáróban.

Ténylegesen prémium anyaghasználat, összeszerelés

Nem is kérdés: ez a televízió minden porcikájában prémiumminőséget hordoz. Fényes, ezüst tónusú frame. egyedi megjelenésű csatolt soundbar, lágyan texturázott bőr hátoldalú távvezérlő is jár mellé. Ténylegesen a csúcskategóriát kapjuk, ez egy nagy előnyt jelent ár-érték arány tekintetében.

MiniLED technológiával szinte minden más

A Philips 65PML9636/12 4K UHD MiniLED Android TV jól kezeli az összes HDR formátumot, és igazán lenyűgöző, nagy képernyős képet biztosít a legmélyebb fekete árnyalatokkal és élethű színekkel. Az ezernél is több intelligens háttérvilágítási zóna egymástól függetlenül elhalványul vagy fényesebbé válik a tűéles kontraszt és a valódi mélység megjelenítése érdekében.

Nincs olyan HDR-tartalom, ami gondot jelentene

Ahoigy feljebb már vázoltuk, ez a tévé kompatibilis az összes fő HDR formátummal, így természetesena Dolby Visionnel is. Lehet szó a kedvenc sorozatunkról, akár a legújabb videojátékról, az árnyékok sosem látott módon mélyek, a világos részek ragyogni fognak, a színek pedig még élethűbbek lesznek.

Akár a moziban is ülhetnénk…

A Dolby prémium hang- és videoformátumainak támogatása azt jelenti, hogy a megtekintett HDR tartalom látványa és hangzása is lenyűgöző lesz. A rendező eredeti szándékait tükröző kép jelenik meg, és telt, tiszta, mély hangzás hallható.

A P5 Engine AI-ja mindent megtesz, hogy a maximumot nyújtsa az élmény terén

A mesterséges intelligenciával rendelkező Philips P5 processzor olyan élethű képminőséget nyújt, hogy szinte úgy érezzük, részesévé válunk az adott snitteknek. A mesterséges intelligencia mélytanulásos algoritmusa az emberi elméhez hasonló módon dolgozza fel a képeket. Mindegy, milyen műsort nézünk, élethű részleteket és kontrasztot, gazdag színeket és egyenletes mozgást élvezhetünk minden pillanatban.

Akár PC, akár konzol: mehet a játék!

A Philips TV a legújabb HDMI 2.1 csatlakoztathatósággal büszkélkedhet, és automatikusan rendkívül alacsony késleltetésű beállításra kapcsol, amikor elkezd játszani a konzolon. A VRR és a FreeSync támogatás egyenletes, gyors játékélményt biztosít. Az Ambilight játék üzemmódja egyenesen a szobába hozza az izgalmakat.

Bowers & Wilkins hangrendszer Dolby Atmos technológiával

A Bowers & Wilkins legendás hangmérnökei által tervezett exkluzív hangszóró-kialakítás szenzációsan élethű minőséget nyújt. A felfelé sugárzó hangszórók segítségével a legtöbb hozható ki a Dolby Atmos technológiából. A közép-magashangszóró kristálytiszta párbeszédeket garantál, még az erősen drámai jeleneteknél is.

4 oldalas Ambilight: igazi kuriózum, mint szobadísz

A Philips 4 oldalas Ambilight rendszere a sugárzott stream minden pillanatát közelebb hozza. A TV széleit körülvevő intelligens LED-ek a képernyőn látható történésekre reagálva fényt bocsátanak ki, hogy a felhasználó még jobban belefeledkezhessen az eseményekbe. Ha egyszer megtapasztalta, nem fogja érteni, hogy korábban hogyan tévézhetett nélküle.

Előző cikkAktuális helyzetjelentés New York-ból – 2022 márciusa
Következő cikk[TESZT] KRUPS Intuition Preference+ EA875U10 – hétköznapi intuíciók