Főoldal Életmód Otthon Nagy őszi termékajánló: mi kerüljön a konyhába?

Nagy őszi termékajánló: mi kerüljön a konyhába?

A konyhába legjobban illő termékek kiválasztása nem egyszerű feladat. Fontos, hogy praktikus legyen, megkönnyítse a konyhai munkánkat és nem mellesleg az sem hátrány ha kis helyen is elfér és jól néz ki. Összeválogattunk számotokra pár hasznos eszközt, melyek minden konyha hasznos kiegészítői lehetnek!

oszi_ajanlo_napimagazin_2

  1. A Sencor színpompás kollekciója után idén ősszel megérkezett a Pastels Collection termékek, melyek kilenc gyönyörű pasztell árnyalatban pompáznak. A kollekció legkülönlegesebb darabja a konyhai robotgép, mely amellett hogy a legszebb kiegészítője lehet a konyhánknak még tartós és praktikus is: teljesen fémből készült kivitel melyre 6 év garanciát ad a gyártó, valamint 4 és fél literes táljában és a gép fejére csatlakoztatható kiegészítőkkel szinte mindent elkészíthetünk (keverő és habverő kar, dagasztó, daráló, kolbásztöltő, szeletelő és reszelő feltét). További információ: http://pastels.sencor.hu/stand-mixers#block_1
  2. A SodaStream készülékek egyszerű használatukkal és elegáns megjelenésükkel váltak ismertté. A SodaStream készülékek segítségével otthonunkban a csapvízből néhány másodperc alatt szódavizet vagy frissítő üdítőitalt készíthetünk. Egyszerűen nyomjuk meg a készülék tetején található gombot a kívánt erősségű szóda elkészítéséhez (enyhe, közepes, erősen szénsavas)
  3. Egy kontaktgrill hatalmas segítség lehet a húsok és zöldségek elkészítésében, hiszen gyorsan tudunk velük dolgozni, ráadásul a végeredmény még egészséges is. Ilyen ez a többfunkció kontaktgrill is, mellyel zsiradék hozzáadása nélkül tudjunk elkészíteni kedvenc ételeinket.
  4. Nincs főzés fűszerek nélkül, éppen ezért érdemes egy jól átlátható és praktikus fűszertartót beszerezni. A Lamart fűszertartó készletében 6 féle fűszert tárolhatunk, ráadásul a tartó forgatható is, így egyszerűbben megtalálhatjuk a keresendő ételízesítőt.
  5. Ha már főzés, akkor a legfontosabb alap kellék a konyhába az egy többrészes jó minőségű és tartós edénykészlet. Nem érdemes alacsony minőségű és olcsó készletet vásárolni, hiszen a saját munkákat nehezítjük meg vele arról nem is beszélve, hogy rövid idő után mehet is a kukába. A Lamart kerámia edénykészlet 4 darabból áll: egy grill serpenyő, egy sima serpenyő és két különböző méretű fazék alkotja a gyűjteményt. Mindegyik csúcsminőségű alumíniumból, valamint tapadásmentes kerámia bevonattal készült, melyeknek köszönhetően magas hőt képes felvenni, tartós és akár zsiradék nélkül süthetünk – főzhetünk velük.
  6. A Sencor pasztell kollekció egy másik darabja a kenyérpirító, mely szintén kilenc szuper árnyalatban kapható. Mennyivel nagyobb örömmel kezdjük el a reggelt, ha ilyen vidám árnyalatú eszközzel készítjük el a pirítóst, nem igaz?

 

 

Előző cikkTíz dolog, amit eddig nem tudtál Slash-ről
Következő cikkKényeztető kávékülönlegességek Halloweenre