Főoldal Divat, szépség Penélope Cruzzal erősít a legújabb Lancôme Trésor illat

Penélope Cruzzal erősít a legújabb Lancôme Trésor illat

Jó hír a parfümök kedvelőinek: a különleges illatokkal csábító Lancôme Trésor parfümcsalád új taggal bővül októberben. A Trésor tagjai kivételes illatélményt nyújtanak, amelyeket a legnagyobb francia illatkreátorok álmodnak meg kizárólag a Lancôme számára.

lancome_tresor_penelope_12

A Trésor francia szó jelentése kincs, amely ritka és felbecsülhetetlen értékű. Az illatot áthatja a szenvedély és egy olyan megfoghatatlan gazdagság, mint az igazi szerelem vagy annak féltve őrzött pillanatai.

A legendás parfüm Sophia Grojsman által megálmodott eredeti összetétele most Eau de Toilette formájában kerül kiadásra, amely újra meginvitál a szerelem érzésére. Az új illatot a L’Eau de Parfum Lumineuse parfüm készítője, Dominique Ropion tervezte, aki az eredeti Eau de Parfum egy gyengédebb, könnyedebb illatformátumával újraálmodta a Trésor legendáját, amely olyan akár egy friss, lágy szellő.

lancome-tr-tresor-edt-etui-pack2-ok

A Trésor L’Eau de Toilette kivételesen gyengéd és légiesen könnyed illatjegyeivel az eredeti illatkompozíció hagyományait követi. A Trésor legendás rózsás-ibolyás akkordja a pézsma ölelésében alakul át, mint egy lágy meleg szellő, amely a bőrhöz simul.

A damaszkuszi rózsát két érzéki jegy öleli át, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A vibrálóan gyümölcsös ibolya és jázmin jegyek körbefonják az őszibarack és a bergamot kivonatának akkordjait. A természetes és teljesen elvarázsoló vanília kivonat a pézsma és a tonka bab jegyeibe zárva válik igazán megnyugtató és könnyed illattá.

A lágy jegyek kihangsúlyozásával az illat a könnyedség olyan érzetét kínálja, akár egy nyugtató selyemfelhő. A pacsuli szívjegyekkel a Trésor új illata szinte átöleli a bőrt, elképzelhetetlenül kellemes frissességet hagyva maga után.

lancome_tresor_1

A Trésor L’eau de Toilette új fejezetet nyit a Trésor által képviselt igazi szerelem klasszikus történetében: a gyengéd szerelmet, amelyet a két egymáshoz simuló bőr érzékisége képvisel.

Az igazi szerelem és ragyogás, magabiztos és tökéletes nőiesség, amelyet a gyönyörű Penélope Cruz testesít meg.

2014. októbertől kapható az alábbi üzletekben:

LANCÔME Szépségsziget (WestEnd CityCenter I. emelet Millennium udvar 310. 1062 Bp. Váci út 1-3.)
és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák.

Ajánlott fogyasztói ár:

Trésor L’Eau De Toilette 50 ml: 20 500 Ft
Trésor L’Eau De Toilette 100 ml: 28 200 FT