Főoldal Életmód Wellness, fitness Philips TAA7306 vezeték nélküli sportfülhallgató – a szabadság érzése mozgás közben

Philips TAA7306 vezeték nélküli sportfülhallgató – a szabadság érzése mozgás közben

Aki a sport szerelmesének vallja magát, vagy épp életmódváltásban gondolkodik, annak elengedhetetlen a megfelelő kiegészítők és eszközök megválasztása, legyen az egy jó futócipő kocogáshoz, megfelelő edzőszett a konditerembe vagy épp egy jó minőségű fülhallgató a mozgáshoz.

Utóbbi nálam alap kellék, az egyik legjobb érzés egy pörgős zenét vagy épp egy izgalmas podcastet hallgatva futni és róni a kilométeket. Egy rosszul kiválasztott fülhallgató viszont akár el is ronthatja a mozgás örömét, ha például folyamatosan arra kell figyelnünk, hogy nehogy kiessen menet közben a fülünkből vagy épp a nagy mérete miatt kényelmetlenné válik a viselete. A Philips legújabb TAA7306 névre hallgató vezeték nélküli fülhallgatóját kifejezetten sportoláshoz fejlesztették ki, ezért számtalan olyan funkcióval rendelkezik, ami hasznos lehet mozgás közben.

Azért, hogy az előbb említett kényelmetlenségeket kiküszöbölésére a füles praktikus fülhorgokkal rendelkezik, hogy fülhallgatók ne essenek ki és stabilan helyükön maradjanak edzés közben. Akinek fontos a megjelenés és a variálhatóság, annak jó hír, hogy több színű fülhorog és szárnyas rögzítőelem is található a csomagban.

Nagy különlegessége, hogy beépített pulzusmérővel rendelkezik, amely kompatibilis minden népszerű fitneszalkalmazással, valamint a Philips Headphones applikációval is. A fülhallgató akár edzés közben is képes a valós idejű, pulzusáról szerzett információkat a fülünkbe mondani.

A füleshez egy kis tok is tartozik, ami tárolás mellett töltési funkciót is ellát, sőt ha nagyon megizzadnánk sportolás után, csak helyezzük a fülhallgatót a töltőtokba és az UV -tisztítási ciklus a baktériumok akár 99% -át eltávolítja.

Több mód közül válogathatunk: az awareness üzemmód biztosítja, hogy a fülhallgató eltávolítása nélkül is beszélgethessünk az edzőtársakkal, a monó mód pedig a hívások kezelésében segít. Egyetlen fülhallgató használatával is fogadhatunk hívásokat, valamint válthatunk a két füles között úgy, hogy egy szóról sem maradunk le.

Az irányítása nagyon egyszerű, elég csak a fejhallgatóra koppintani a különböző funkciót eléréséhez, legyen az a lejátszási lista szüneteltetése, hívások fogadása vagy épp a telefon hangsegédjének használata. A fülhallgató készen áll a párosításra, amint bekapcsoljuk a Bluetooth-t, ráadásul megjegyzi az utolsó eszközt, amelyhez csatlakoztatták, így nem kell mindig a párosítással bajlódnunk.

És ami a legfontosabb: modern fülhallgató erőteljes basszust és tiszta hangélményt kínál! A fülhallgató 6 órányi szórakozást képes biztosítani, amelyet a töltőtök még 18 órával kibővít. Elérhető gyorstöltés funkció is, melynek köszönhetően akár 15 percnyi töltésidő is elég 1 órányi használathoz.

Érdemes hozzá letölteni a Philips alkalmazást, ahol ellenőrizhetjük pulzusunkat akár edzés közben is, valamint összefoglalót kaphatunk a kimerítő edzés után. Az alkalmazással a mélyhangokat, a magas hangokat is lecsökkenthetjük, vagy az előre beállított hangstílusok közül választhatunk.

Ha még több információra vagytok kíváncsiak a fülhallgatóval kapcsolatban, akkor látogassatok el a Philips oldalára!