Főoldal Életmód Vásárlás Tabac Man Gravity – egy illat, amit a világűr inspirált

Tabac Man Gravity – egy illat, amit a világűr inspirált

Egy igazán különleges illattal rukkolt elő ebben a szezonban a Tabac, ugyanis a Tabac Man Gravity az univerzum misztikus vonzerejét tükrözi vissza és minden férfinak átadja ezt a varázst.

A lenyűgöző, fás-aromás jegyeket különleges ásványi mélység kíséri a Tabac Man sorozat új illatkompozíciójában. Már az alkotóelemek is sejtetik a Tabac Man Gravity-ben rejlő vonzerőt: a grapefruit édes, kesernyés sziporkázását, a koriander élénk, fűszeres illatjegyeit és a serkentő hatásáról ismert, értékes muskátliolajat. Az egyedülálló Stardust Akkord teszi egyedivé a kreációt: a világűr illata inspirálta, benne a csillagpor-összhang ragyogó aldehidekből, fémes rózsaoxidból, ásványi evernilből és por formájú pézsmából áll. Az illat, amely egy távoli galaxisba, az érzékek misztikus útjára visz magával.

„A Tabac Man Gravity gondolatban a világegyetem végtelen messzeségébe ragad magával. Tiszta, misztikus világ, amelyben az aromás és fás illatjegyeknek köszönhetően a férfias erő illata dominál és amelyek hihetetlen ásványi frissessége tiszta árnyalatokkal (aldehid akkordok) jut kifejezésre. A rózsa fémes jegyei, a pézsma tisztasága és finomsága további friss hangsúlyokat ad. Az illat egyet jelent a férfiassággal, annak legragyogóbb, legtisztább formájában.” – Alexandra Kalle, illatfejlesztési vezető.

A Tabac Man Gravity vizuálisan is megtestesíti az illat üzenetét: A hajtogatott doboz és az üveg sötét pantonkéken ragyog. A grafikus elemek szintén a határtalan messzeséget hangsúlyozzák. Bolygónk, a Föld egy része az alsó szélen villog, míg az ezüst színű betűk végtelen csillagtengerben világítanak. A matt felületű üveg domináns formája és a kellemes fogású, gyémánt formájú zárókupak jól illik az illat férfias dinamizmusához. Férfias érzékiséget megtestesítő, futurisztikus dizájn.


Előző cikkNyilvánosságra hozták az idei Golden Globe-jelöltek listáját
Következő cikkFérfias újdonságok az AVON-tól