Főoldal Életmód Otthon Sencor SBL 2206YL – az ideális megoldás smoothie és turmix készítéséhez

[TESZT] Sencor SBL 2206YL – az ideális megoldás smoothie és turmix készítéséhez

Bár sajnos vége a nyárnak, mégis előremutató megoldás lehet – akár télen is – a Sencor SBL 2206YL smoothie turmixgépe. Mivel nyáron több és nagyobb a választék mindenféle gyümölcsökből, ezért lehet univerzálisabban kihasználni akkor az eszközt, ám télen is akad számos olyan alternatíva, melynek kapcsán jó szolgálatot tehet konyhánkban a Sencor SBL 2206YL.

sencor-sbl-2206yl-smoothie-teszt-napimagazin-5

Friss gyümölcslevek, kondíciós italok, tejalapú koktélok ideális eszköze lehet a Sencor SBL 2206YL. De akár gyors, instant elkészítésű levesek, mártások, akár salsa szószok, bébiételek gyártásában is hathatós segítség lehet a termék. Tehát minden olyan területen alkalmazható, ahol mixelni, pépesíteni kell a kigondolt élelmiszert.

Kimondottan praktikus a Sencor SBL 2206YL kialakítása, úgy lett tervezve, hogy az könnyedén használható legyen, akár fix helye van a házban, akár elvisszük magunkkal egy hosszabb-rövidebb nyaralás kiegészítő kellékeként. A Sencor SBL 2206YL mixelő edénye például levehető, és akár utazásnál pohárként is használható, úgy, hogy az összeturmixolt ételt azonnal vinni tudjuk magunkkal, nem kell külön csomagolás, vagy átöntés más poharakba. Ivócsőrös fedele lévén kiküszöbölhető a szivárgás, nincs kifolyás, teljesen száraz marad rázkódásnál is – ezt tesztjeink is alátámasztották, amikor gyakorlatban próbáltuk.

sencor-sbl-2206yl-smoothie-teszt-napimagazin-3

A Sencor SBL 2206YL több tapadókoronggal lett ellátva, ezáltal szilárd felületeken (például konyhapult) remek stabilitást kapunk használat közben. A mixelés procedúráját impulzuskapcsoló optimalizálja, ezáltal a keverés, feldolgozás minősége maximalizált lesz.

sencor-sbl-2206yl-smoothie-teszt-napimagazin-2

Mosogatásnál sem kell aggódnunk: a Sencor SBL 2206YL akár hagyományos módon, akár mosogatógépben is remekül tisztítható, legalábbis a fent részletezett edény, de maga a műanyag fedél, illetve a kivehető aprítókés is nagyszerűen mosható el, köszönhetően a kompakt méretezésnek.

sencor-sbl-2206yl-smoothie-teszt-napimagazin-1

Egyébként a Sencor SBL 2206YL egy 0.6 literes és 0.3 literes levehető, Tritan alapanyagú edényt tartalmaz, utóbbi szimpla ivópohárként is bevethető, főként utazásoknál (az autó italtartóiba is jól beleférnek). Így még sokoldalúbb lehet ez a remek háztartási eszköz, melyet alapvetően ár-érték aránya tesz vonzóvá, nem beszélve az optimális tudásról.

Sencor SBL 2206YL specifikációk

Teljesítményfelvétel 250 W
Sebességfokozatok száma 1
Folyamatos szabályozás van
Edény űrtartalma 0.6 l
Védőbiztosíték van
Szín sárga
 
Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, Sony, KonzolvilágEPSONMyActionCam, Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte
ÉRTÉKELÉS
Forma, design
71 %
Hatékonyság
89 %
Tartósság
76 %
Megbízhatóság
85 %
Ár-érték arány
94 %
Előző cikk[TESZT] Sencor SCE 3000BK – akár 12 csésze kávé, könnyedén
Következő cikk[TESZT] Domyos Essential 2 – garantált mozgás télen is
teszt-sencor-sbl-2206yl-az-idealis-megoldas-smoothie-es-turmix-keszitesehezSmoothie- és turmixkedvelők figyelmébe ajánljuk a Sencor SBL 2206YL multifunkciós könyhai eszközt, amely akár utazásnál is jó szolgálatot tehet. Teszteltük, szerettük.