Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Ziaja narancsolaj krémtusfürdő

[TESZT] Ziaja narancsolaj krémtusfürdő

Pár héttel ezelőtt már írtunk nektek a Ziaja család egyik tagjáról, a kókuszos kézkrémről, mely abszolút elnyerte a tetszésünket. Most a márka narancsvajos termékcsaládjának egyik darabját vettem közelebbről szemügyre.

ziaja_narancsolaj_kremtusfurdo_1

A Ziaja ötféle termékcsaládja közül talán a narancsvajos készítményeknek van a legnagyobb sikere. Éppen ezért ezúttal a narancsolaj krémtusfürdőt próbáltam ki. Ahogy kibontottam a flakont, megértettem a sikerének első nagy titkát: hihetetlenül jó illata van! Számtalan narancsos tusfürdőt lehet kapni manapság, de a legtöbbjén érezni azt a bizonyos mesterséges illatot, amiből tudod, hogy ez bizony köszönőviszonyban sincs a valódi naranccsal. Itt más a helyzet: mintha egy adag frissen facsart narancslevet szagoltam volna, nagyon friss, élénkítő illata van. (Olyannyira, hogy aznap pár pohár valódi narancslé is elfogyott otthon, de ez egy másik történet.)

ziaja_narancsolaj_kremtusfurdo_3

Kellemes illatát a termék fő jellemzője a narancs vajtól nyeri – a narancs színű és illatú összetevőt narancshéjból nyerik ki. Gazdag bio-flavonoidokban, simító és feszesítő hatású. Csillapítja az irritációt és semlegesíti a bőr öregedésért felelős szabad gyököket. Szerencsére száraz és normál bőrtípusra egyaránt ajánlják.

Másik nagy erénye a nagy kiszerelésben rejlik: szoktalanul nagy, 500 ml-es csomagolásban kapható, melyhez viszonylag baráti ár társul (1000 Ft körül). A külseje nincs túlbonyolítva: minden narancssárga színben pompázik, a flakon, a kupak, sőt még maga a folyadék is.

ziaja_narancsolaj_kremtusfurdo_2

Fürdés közben nagyon kellemes, frissítő érzést nyújt, talán egyetlen negatívumként azt hoznám fel, hogy kevésbé habzik mint a többiek, de kárpótol érte a több órán át érezhető kellemes narancsillat a bőrön.