Főoldal Szabadidő Utazás Új szállásközvetítő portál jelent meg a piacon

Új szállásközvetítő portál jelent meg a piacon

A hazai piacon hiánypótló szerepet betöltő, új szállásközvetítő oldal, a Foglalj.hu lehetővé teszi, hogy az összes létező belföldi szálláslehetőség és ár egy helyen legyen elérhető minden látogató számára. Így a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig gyakorlatilag minden magyarországi szálláskonstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható.  Az e-Business Group Kft. oldala egyedülálló komplexitásával és közvetlen szobafoglaló rendszerével új perspektívát nyit az online szállásfoglalás piacán.

foglalj_hu

Újfajta stratégia alapján fejlesztette ki oldalát az online szállásközvetítő piac egyik legmeghatározóbb cégcsoportja, az e-Business Group Kft. A hiánypótló szálláskereső site egy technikailag meglehetősen összetett rendszer segítségével összegzi a hazai szálláslehetőségeket, így a családias üdülőházaktól az ötcsillagos szállodákig minden konstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható. A Foglalj.hu egyedülálló komplexitásának köszönhetően minden árajánlatot tartalmaz, a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig. Az oldalon ráadásul a pihenni vágyók rögtön láthatják az egyes üdülőhelyek szabad kapacitását, így közvetlenül és gyorsan élesíthető a kiválasztott utazási célpont.

„A legfontosabb szempont az volt az oldal megtervezésekor, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon több körös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Ez az, amit a leginkább hangsúlyozni szeretnénk a Foglalj.hu névvel” – nyilatkozta az oldal egyik megálmodója, Szalay Ákos, az e-Business Group Kft. egyik tulajdonosa.

ebusiness_groupkft

Az oldal komplexitására jellemző még, hogy nem csak szobát lehet foglalni, hanem a vendég már otthonról megtervezheti, milyen egyéb szolgáltatással szeretné még teljesebbé tenni pihenését, így online megrendelheti a parkolóhelyet, a kerékpárbérlést vagy akár a wellness kezeléseket is, azaz minden olyan extrát, amit a szállásadó foglalhatóvá tesz a rendszerben.

„Igyekeztünk olyan komplett belföldi, online szállásfoglaló oldalt létrehozni, amely teljes körűen kiszolgálja az utazni vágyók kényelmét. Ennek eredményeként született meg a Foglalj.hu oldal, amelynek alkalmazásával bárki a saját utazásszervezője lehet!” – tette hozzá Szalay Ákos.