Főoldal Bulvár Itthon Wolf Kati modellnek áll a Marie Claire Fashion Days kedvéért

Wolf Kati modellnek áll a Marie Claire Fashion Days kedvéért

Wolf Kati kecses, szelíd, szabad, épp úgy, mint az Elysian kollekciói. Az énekesnő idén novemberben új szerepben fog tündökölni a kifutón, ugyanis a Marie Claire Fashion Days-en Bódis Boglárka összeállítását mutatja majd be a divat szerelmeseinek. Katit a ruhapróbán a szexi bordó és a visszafogott pasztell is ámulatba ejtette, de hogy miben csodálhatjuk majd meg a kifutón november 7-én, ez egyelőre maradjon titok.

wolf_kati_mcfd_2

 „Nagy megtiszteltetés, hogy a novemberi divateseményen én viselhetem majd az Elysian ruháját. Amikor ismertebb énekesnő lettem, az első komolyabb címlapom a Marie Claire-hez kötődött. Azzal a lehetőséggel egy pillanat alatt kerültem a teljesen civil életből egy csodavilágba, így nem meglepő, hogy nagyon örülök az újbóli közös munkának. Nagyon szeretem a szép esésű ruhákat, imádom, amikor kint van a hátam, így az hangsúlyossá válik, ami nem csak szexis, de szerintem finomabb is, és magamon sokkal jobban szeretem, mint az elöl dekoltált megoldást. Izgalmas kihívás ez most számomra, hisz egy olyan területen próbálhatom ki magam, ahol eddig még csak énekelni láthattak. Remélem modellként is megállom a helyem a kifutón” – mosolyog Kati, aki már most nagyon izgatott, hisz egy teljesen új szerepben bizonyíthat.

wolf_kati_mcfd

„Kati már egy fotózáson viselte az egyik ruhánkat, szerintem nagyon illik hozzá az Elysian által képviselt légiesen könnyed stílusvilág. Az Elysian nő egy hármasságot hordoz magában. Egyszerre kecses, szelíd és szabad. Épp annyira tud törékeny lenni, mint amennyire erős nő, aki tudatában van a nőiességének és büszkén vállalja is azt. Katira szerintem ezek mind jellemzőek, és mivel rendkívül csinos igazából bármilyen fazon és színvilág jól áll neki. A divateseményen is arra fogunk törekedni, hogy kihangsúlyozzuk csodálatos alakját és megtaláljuk a hozzá leginkább illő darabot, amiben mindenkit levesz majd a lábáról. Nem lesz nehéz dolgunk” – mondja Bódis Boglárka, az Elysian márka egyik megálmodója.

wolf_kati_mcfd_1

Ami a színeket illeti Kati mindenevő, odavan a pasztell, fehér színvilágú nőies darabokért, emellett – mivel ő világosabb bőrű – a harsány színeket is szívesen viseli. Egyedül a feketét nem érzi annyira magáénak.

Idén immáron hatodik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnívósabb divateseménye, a Marie Claire Fashion Days. November második hétvégéjén (7-9. között) a tehetséges fiatal divattervezők kreatív összeállításain túl ismét a legújabb magyar és nemzetközi kollekciókban gyönyörködhetnek a divat szerelmesei. A hagyományokhoz hűen a nyitónapon hírességek is a kifutóra lépnek.

 

Forrás: Just Creative
Fotó: Marie Claire / Nagy Attila

Előző cikkÚj szállásközvetítő portál jelent meg a piacon
Következő cikkOzzy Osbourne is díjat kap majd az MTV EMA-n