Főoldal Bulvár Itthon VIVA COMET 2012: a VIP backstage, és azon túl

VIVA COMET 2012: a VIP backstage, és azon túl

A Napimagazin idén is jelen volt az immáron 12. életévébe lépett VIVA COMET díjkiosztón, amelyet a magyarországi könnyűzenei élet legrangosabb eseményeként tartanak számon. Nem véletlenül, hiszen jelenleg ez az egyetlen olyan célirányos rendezvény, ahová meghívást kap a szórakoztatóipar szcénájának krémje, szinte mindenkivel összefuthat az ember, aki számít, valaha számított, vagy nem.

viva_comet_2012

Nem sokkal nyolc óra után elkezdődött a vörös szőnyeges bevonulás a tradíciók szerint, ami természetesen idén is egy kicsikét a figyelemfelkeltésre, exhibicionista mozzanatokra és nem mellékesen a megbotránkoztatásra szolgált. Nem hátrány ez, sőt, hiszen a VIVA COMET a zenei érték és a tehetség erősítése, középpontba helyezése mellett a színek kavalkádjára fókuszál, s mit érne az összhatás sok-sok olyan kiegészítő kellék nélkül, mint például a partyállat-usankát viselő Fluor kinőtt bevásárlókocsija retro Pontiac-lángokkal az oldalán, vagy az amúgy némi fenntartással szerethető Kelemen Kabátban produkció kitaposott KGST piacos Pumua-papucsos, MÁV-atlétatrikós, demizsonos és parasztkolbászos bevonulás-kompozíciója.

viva_comet_2012_fluor

Egyértelműen voltak azért olyanok is, akik a szolid eleganciát képviselték, mint például a közelmúltban a LuvStyle által új frizurát kapott Lola, oldalán Brasch Bencével. A tavalyihoz képest Lakatos Márk visszafogottabban érkezett, oldalán a szintén elegáns Trokán Nórával: ők később díjat is adtak át, hasonlóan sokakhoz. Nem hiányozhatott a sorból Kiszel Tünde sem, aki fiatal párjával egyetemben láthatóan kifejezetten élvezte a fotósok érdeklődését. Zimány Linda Ebregényi Rékával érkezett, míg mindenki kedvence, a rapper karrierjét szorgosan építgető Young G VV Gigivel lejtett végig a szőnyegen.

viva_comet_2012_zimany_linda_ebergenyi_reka

Tolvai Renáta egy Léber Barbara által tervezett ruhakompozícióban érkezett a COMET-re, amely különösképp extravagánsra sikerült, míg Barbee teljesen új hajkompozíciója kifejezőbb és komolyabb karakterű lett, mint a korábbi megközelítés. Egyébként Barbee párja, Feka az Anti Fitness Club-ból folyamatosan szurkolt az énekesnőnek, csakúgy, mint Barbee az AFC-nek – a csapat ötödik új tagjukkal kiegészülve érkezett most is, rájuk is az igényes, szolid, alkalomhoz illő elegancia volt jellemző.

viva_comet_2012_barbee  viva_comet_2012_majka_dundika

Korábban már hírt adtunk a díjkiosztó levezényléséről, így most ezt nem tesszük újra, aki szeretné elolvasni, megteheti IDE kattintva. Produkciók tekintetében a színvonal idén sem maradt el a várttól, természetesen pozitív értelemben véve, hang- és színpadtechnikailag is minden kifogástalanul működött. Igényes performanszt prezentált az Anima Sound System, illetve az Anti Fitness Club is, de a Majka-Curtis-BLR trió is hatalmasat alakított.