Főoldal Szabadidő Programok, események Hétvégén nyílt napot tart az Opel Szentgotthárd

Hétvégén nyílt napot tart az Opel Szentgotthárd

Alig két nap múlva, azaz 2014. szeptember 20-án, szombaton kerül megrendezésre az Opel Szentgotthárd Nyílt Nap elnevezésű rendezvénye a hazai autóipar egyik jelentős szegletében, értelemszerűen Szentgotthárdon.

opel_szentgotthard_nyilt_nap_2014

A gyár nem titkolt szándéka, hogy a kellemes környezetben történő munkavégzést népszerűsítse, a munkalehetőségeket promotálja ezzel. Máris két dolog, ami erre utal: gyárlátogatási lehetőséget biztosítanak mindazoknak, akik érdeklődnek a munkafolyamatok testközeli megtapasztalása iránt, továbbá a helyszínen máris lehet érdeklődni az Opel Szentgotthárd állásajánlatai iránt is.

Nem maradhat el természetesen a tesztvezetés lehetősége sem, a flyer tanúsága szerint a legújabb Opel modellek kipróbálására is lehetőség nyílik, nyilván nem lesz kivétel ez alól a szentgotthárdi motorokkal szerelt portfolió jó néhány résztvevője sem. S aki igazi ínyencségre vágyik, az megtekintheti a hivatalos világpremier (2014-es Párizsi Autószalon) előtt a vadonatúj Opel Corsát is.

Igazán belevaló egész napos családi jellegű programsorozat mellé dukál a jó hangulat is: fellép Danics Dóra X-Faktor győztes, továbbá a Zaporozsec együttes ígér fergeteges bulizást a résztvevőknek. Akinek pedig még ez sem lenne elég, az részt vehet a nap folyamán több állomásos kvízjátékban, szerelhet, vagy akár Opel emblémás termékeket is beszerezhet a helyi Opel Shopban.

Időpont: 2014. szeptember 20-a, szombat (gyárlátogatás: 13.00-14.30)

Helyszín: Opel Szentgotthárd Kft., 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 15.

Honlap: http://www.opel.hu

Szóljon hozzá!