Főoldal Életmód Otthon Kiváló kép- és hangminőség, teljes letisztultság: íme, a Philips 58PUS8506/12 Performance Series...

Kiváló kép- és hangminőség, teljes letisztultság: íme, a Philips 58PUS8506/12 Performance Series 4K UHD LED Android TV

Remek ár-érték arányban alapvetően nem egyszerű megtalálnunk a számunkra leginkább megfelelő 4K televíziót. Kivéve akkor, ha ismerjük a Philips Performance Series termékvonalát – cikkünkben egy 58 hüvelykes megoldást mutatunk be a Napimagazin olvasóinak.

Így hát kijelenthető, hogy a Philips jelenleg az egyik legkitűnőbb alternatíva arra, hogy egyszerűen választhassuk ki soron következő tévénket. Nyilván fontos a kiváló kép- és hangminőség, szimpla konnektivitás és akár a gyors, kompromisszumoktól mentes játék – a Philips 58PUS8506/12 Performance Series 4K UHD LED Android TV lehet az ideálos megoldás a fentebb már említett optimális ár-érték arányban. Mindehhez pedig az Ambilight utánozhatatlan élményt társít.

Android TV: minden előny egyben

Nincs olyan Android TV content jelenleg, amely ne lenne elérhető a cikkben szereplő Philips 58PUS8506/12-re. Ez nem is meglepő, hiszen az eszköz mindig a legfrissebb támogatottságot hordozza. Az Android TV OS kezdőképernyője teljes egészében testreszabható, így rendszerezhetjük kedvenc applikációinkat, ebből adódóan egyszerűen elindítható a kívánt film akár külső source-ról, vagy épp kedvenc Netflix-műsor streamelés. A folyamatok leállítása után akár másnap is ugyanonnan folytatható minden megkezdett tevékenység.

Remek képmegjelenítés

Philips P5 Engine-nek hívják azt a technológiát, mely révén a képmegjelenítés ragyogó és egyben teljesen élettel teli lesz a Philips 58PUS8506/12-nél. Így ténylegesen nem lesz olyan tartalom, amely lejátszásnál ne a maximumot adná vissza a képrenyőn keresztül. Minden messzemenően részletes (ehhez az 58 hüvelykes képátló, valamint a 4K UHD HDR opció is hathatós hátteret nyújt), a vizuális mélységérzet pedig mlg tovább növeli a megtekintés élményét. A Phipips P5 Engine kitesz magáért az élénk színtónusok generálásában, az éles kontrasztok visszaadásában, vagy akár a természetes bőrtónusok megjelenítése tekintetében. Ráadásul nincs fals blur, azaz nemkívánatos elmosódás dinamikusabb akció-orientált jelentek esetében sem.

HDR-ben az igazi

Minden HDR formátummal kompatibilis a Philips 58PUS8506/12 Performance Series 4K UHD LED Android TV, s természetesen a Dolby Vision technológiával is remekül együtt tud működni. Legyen szó kedvelt sorozatainkról, vagy akár a legújabb videojátékokról, nincsenek korlátok és határok. Az árny-hatások még mélyebbnek mutatják magukat, a fényes részletek pedig még világosabbnak, ragyogóbbnak. Úgy érezzük, hogy minden szín életre kel pillanatok alatt, akár a mozivásznon.

Mely HDR formátumokat támogatja?

Elsősorban a HDR10+ videoformátum az, amely a Philips 58PUS8506/12-t meghbatározza. A technológia lényege az, hogy a szoftver minden egyes képkockánál beállítja a kontrasztot, a színt és a fényerőt. Akár a már többször felemlegetett sorozatokról van szó, vagy egy új blockbusterről, a sötét tónusok és árnyékok mélyebbek lesznek, a világos részek ragyogni fognak, a színek pedig még inkább élethűbbek lesznek.

A gamerek dörzsölhetik tenyerüket

A Philips 58PUS8506/12 Performance Series 4K UHD LED Android TV a legfrissebb HDMI 2.1 technológiát használó csatlakoztathatósággal lettb felszerelbe, a televízió automatikusan alacsony latency-re kapcsol, amikor elkezdődik a játék egy-egy adott konzolon. Gyors és egyenletes játékélményt a VRR támogatás biztosít. Ehhez társítható egyben az Ambilight játék-üzemmód profilja, melynek segítségével még jobban fokozhatók az izgalmak.

Mintha csak a moziban lennénk…

Mivel a televízió rendelkezik Dolby prémium hang- és videoformátum-támogatással, így a megtekintett HDR tartalmak audiovizuális hatása ténylegesen lehengerlő lesz. Olyannyira részletgazdagon az UHD 4K felbontásnak és a nagy kijelzőpanelnek köszönhetően, hogy ténylegesen a mozivászon előtt érezhetjük magunkat – saját otthonunkban.

Használjuk a hangunkat is

Megszokhattuk már, hogy a mai okoseszközök ténylegesen képesek kommunikálni a felhasználókkal. Így van ez a Philips 58PUS8506/12-nél is, mivel a Google Segéddel való beszélgetéshez elegendő csak megnyomni a távvezérlő dedikált gombját. A tévé könnyedén vezérelhető a így, vagy olyan Google Segéd szolgáltatással kompatibilis intelligens otthoni eszközökkel, amelyek szintén kompatibilisek a hangvezérlés-opcióval. Ha pedig nem lenne elég a Google Segéd, jöhet is az Alexa, amellyel Alexa-kompatibilis eszközökön keresztül át történhet a remote irányítás.

Ez a tévé lehet maga a vizuális interakció

A nézett film, sorozat, vagy épp játszott játék cselekményének minden egyes másodperce még jobban képes beférkőzni a szobába. Ugyanis ez a készülék szélein a kávát körbeölelő intelligens LED-ek a képernyőn látható interakcióra hangolva reagálva úgy pulzálnak, ahogy a stream üteme diktál. Így még jobban beleélhetjük magunkat az épp zajló eseményekbe. Másik példaként legyen megemlítve egy masszív koncertfilm: itt is az ütem diktál, szinte a színpad fényeit érezzük magunkon, a hangulat pedig magával ragadó mindenféle kompromisszumtól mentesen. Érdemes megtapasztalni, garantáltan bele lehet szeretni. S végezetül: az Ambilight remekbeszabott vizuális kiegészítője lehet bármely, alapvetően esti meghitt hangulatú helyiségnek.

Előző cikkMelegszik az idő, többfelé 20 foknál is melegebb lesz
Következő cikkAz idei ősz legizgalmasabb könyvújdonságai