Főoldal Bulvár Itthon Kiváló magyar teljesítményeket keresnek a Highlights of Hungary nagykövetei

Kiváló magyar teljesítményeket keresnek a Highlights of Hungary nagykövetei

Újra kiváló magyar kreatív teljesítményeket keres a Highlights of Hungary csapata! Az idei év 55 kiemelkedő projektjét ezúttal is olyan közéleti személyiségek választják ki, akik a saját szakmájukban jelentős sikereket értek el. Így Mádai Vivi és Törőcsik Franciska mellett több korábbi nagykövet is szerepel a jelölők közt, de például Háfra Noémi, vagy éppen Marsalkó Dávid személyében a közösség új belépőket is üdvözöl a soraiban.

A Highlights nagyköveti csapatában Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó; Mádai Vivien műsorvezető; Törőcsik Franciska színésznő; Farkas Richárd, a Pajta séfje; Marsalkó Dávid, többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész; Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője; Miki357 kliprendező; Takács Ákos, a Red Bull Pilvaker alapítója, marketing szakember; Trellay Levente, a Telep Galéria és Konyha társalapítója; valamint a PET Kupa nonprofit szervezet alapítói mutathatják meg, melyek a számukra a legkiemelkedőbb magyar teljesítmények.

„Olyan pályákat, alkotásokat keresek, amelyek nemcsak hatással vannak az emberekre, de utat is mutathatnak, cselekvésre késztetnek és jó példával szolgálnak” – mondta Mádai Vivien, aki másodszor tűnik fel nagykövetként a Highlightsban.

A nagykövetek a jelöléseik során a szakterületükön túl is gondolkodhatnak, így például sikeres vállalkozásokban, társadalmi kezdeményezésekben, kiemelkedő művészeti teljesítményekben vagy éppen inspiráló személyiségekben is.

„Fontos feladatomnak érzem, hogy a lehetőségeimhez mérten segítsem a jó ügyeket Magyarországon. Örülök, hogy bekerülhettem egy olyan csapatba, ahol ez mindenkire igaz, és bízom benne, hogy sikerül majd jó pár szuper dolgot szélesebb körben megismertetnünk és támogatnunk” – tette hozzá Marsalkó Dávid, aki az idei évben debütál nagykövetként.

A Highlights of Hungary új honlapján bárki megismerkedhet az elmúlt évek kiválóságaival, a kezdeményezés Facebook– és Instagram-oldalán pedig a színfalak mögötti izgalmas pillanatokkal követhetik nyomon a nagykövetek és a jelöltek útját.