Főoldal Divat, szépség Smink Lancome Hypnose Star szempillaspirál

[TESZT] Lancome Hypnose Star szempillaspirál

A világon minden negyedik másodpercben eladnak egy Hypnôse szempillaspirált, mely nem véletlenül vált alig pár év alatt a végtelen dúsítás szinonimájává. A Hypnôse szempillaspirál család első tagjának, a Hypnôse-nak 2007-es sikerét 2009-ben a Hypnôse Drama követte, mely képes a szempillákat egy pillanat alatt feldúsítani.

A következő évben, 2010-ben a vásárlókat a Hypnôse Precious Cells szempillaspirál nyűgözte le, mely a Lancôme első ápoló maszkarája. Végül tavaly megérkezett a Hypnose Doll Eyes, ami igazi műszempilla hatást ígért vásárlóinak.

lancome_hypnosestar1  lancome_hypnosestar2

Idén egy újabb taggal bővült a paletta, mely a Hypnose Star nevet viseli.  A leírás szerint kétoldalú keféjének köszönhetően egyszerre dúsítja a pillákat a szempillatövektől a végükig, miközben olyan ívet varázsol, ami eddig csak a hollywoodi produkciókban volt látható. Kipróbáltuk, hogy valóban így van-e, vajon hétköznapi használat során is tapasztalható-e az az attraktivitás, amelyet képes nyújtani a termék a beharangozók szerint.

Első blikkre sem mindennapi látvány ez a spirál, hiszen a már megszokott fekete külsőt csillámos díszítéssel dobták fel, ami véleményem szerint az eddigi legjobb dizájn a Hypnose termékek palettáján.

Az applikátor kétoldalú keféje igen könnyen használható. Könnyen rétegezhető (már ha  egyáltalán szükség van rá), gyönyörű fekete színt ad a pilláknak, dúsít és ível, egyszóval mindent tud, amit egy szempillaspiráltól elvárhatunk. Jó párszor használtam már és elmondhatom, hogy még akár egy melegebb napot is bőven kibír! Abszolút kedvencemmé vált, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lancome_hypnosestar

Egy különleges reklámkampány is társul a Hypnose Star-hoz, amiről érdemes ejteni egy-két szót. Daria Werbowy modell mellett egy másik “világsztár” is az arcát adta a termékhez: ő nem más, mint Betty Boop, a harmincas évek bájos rajzfilmjeinek sztárja.

Hogy az új szempillaspirál teljes pompájában kerülhessen bemutatásra, a Lancôme “Star Eyes” címmel egy lehengerlő produkciót álmodott a filmvászonra, amelyet a többszörös César-díjas francia rendező, Joann Sfar írt és rendezett, aki “A rabbi macskája” és a “Gainsbourg: Hősies élet” filmekért kapta az elismeréseket. Ő találta ki Daria Werbowy és Betty Boop TM stílusos és különleges találkozását, amelyben a valóság keveredik a rajzfilm világával. A filmben a két nő épp memorizálja a szövegeket. Lámpalázukban a legnagyobb sztárok titkait osztják meg egymással…

A páratlan film a ’30-as évek hollywoodi alkotásainak stílusjegyeit keveri a jelenkor “glamour”-jával, Betty Boop TM pajkos pillantását és hihetetlen érzékiségét Daria Werbowy modernkori szépségével.

 

A Lancome Hypnose Star már kapható az alábbi üzletekben:

LANCÔME Szépségsziget WestEnd CityCenter I.em. Millennium udvar 310. 1062 Bp. Váci út 1-3.

LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák