Főoldal Divat, szépség Bőrápolás L’Oréal Nutri-Gold arckrém és arcolaj

[TESZT] L’Oréal Nutri-Gold arckrém és arcolaj

Rendhagyó módon most egyszerre két termékről olvashattok bővebbi tapasztalatokat. A L’Oréal Nutri-Gold termékcsaládról már többször is írtam, de személyes véleményre alapuló tesztet még nem készítettem, pedig évek óta a hideg időszak beköszöntével rendszeresen használom őket.

loreal_nutri_gold_1

Nutri-Gold Különleges krém

Kevés olyan arckrém van, amit szinte teljesen a téli időszakkal párosítok, de a Nutri-Gold krémek ilyenkor a leghatásosabbak. Hogy miért? Mert melegebb időben túl nehéz és erőteljes hatása lenne, amitől folyamatosan kifényesedne a bőröm.

HIRDETÉS

Külsőre a L’Oréaltól megszokott látványt kapjuk: a tégely a már megszokott arany színben pompázik, ami nagyon különleges, egyfajta luxus hatást kelt, éreztetve a használóval, hogy a bőrünk komoly kényeztetésre számíthat. (Mert megérdemeljük,ugye)

loreal_nutri_gold_7  loreal_nutri_gold_5

Összetevőit tekintve találhatunk benne levendula és rozmaring esszenciális olajat, valamint a bőrnyugtató hatásáról ismert fehér jázmint. Ezeknek az összetevők elegye amellett, hogy nagyon jót tesznek a bőrnek, még egy nagyon kellemes, nyugtató illatot is kölcsönöznek a krémnek. Az esti arcápolási rutinom során amikor megérzem az illatát, számomra rögtön nyugtatólag hat, ez egy hosszú nap után, lefekvés előtt nagyon sokat számít, úgyhogy ez plusz pont nálam. Volt szerencsém a jelenlegi krém elődjét is használni, ami ennél még testesebb krém volt, ami sok esetben már túl soknak bizonyult, így örülök, hogy ennek az állaga sokkal lágyabb, finomabb. Mindez a benne található olaj mikro –gyöngyöknek köszönhető, melyek gyengéden olvadnak el a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragadós érzetet hagynának a bőrön.

loreal_nutri_gold_4

Hatását tekintve nagyon tápláló, nagyon puha lesz tőle a bőröm. Nekem az téli esti arcápolásom egyik alap darabja lett, holott nem éjszakai krém, de én annak érzem a leghatásosabbnak és a legpraktikusabbnak.

L’Oréal Nutri-Gold bőrszépítő arcolaj

Ő az, aki abszolút újdonságnak számít ebben a termékcsaládban. Mivel manapság reneszánszát élik az olajat tartalmazó szépségápolási újdonságok (hajolaj, olaj alapú hajfesték, testápoló olaj), így az arcolaj sem maradhatott ki a sorból. Korábban már kipróbáltam a Garnier arcolaját, ami őszintén szólva számomra egyáltalán nem jött be, úgyhogy fentartásokkal kezeltem a L’Oréal féle változatot. Egy intenzív arcápoló olajról van szó, mely nem kevesebb, mint 8 esszenciális olajat tartalmaz ( (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula).

loreal_nutri_gold_6

Külsőre a krémnél említett arany csomagolást kapta, átlátszó üveggel és pipettás adagolóval. Az utóbbi nem mellesleg nagyon jó ötlet, mivel egy olaj állagú terméket sokkal nehezebb kiügyeskedni az üvegéből, mint egy megszokott sűrűbb, krémesebb állagút.

A pipetta ilyen esetben tökéletes választás, hiszen használatnál elég csak egy picit felszívni az adagolóval és egy picit cseppenteni a kezünkre, majd felvinni a bőrünkre. Tényleg csak pár cseppre van szükségünk, ugyanis ez a mennyiség is bőven eloszlik a bőrön és elegendőnek bizonyult, éppen ezért nagyon gazdaságos, sokáig használhatjuk.

loreal_nutri_gold_3

A Nutri-Gold krém előtt szoktam használni, szintén az esti arcápolásom során. Igaz, hogy az illatával még nem sikerült 100%-osan kibékülnöm, de a hatása kárpótol mindenért: sokkal puhább, lágyabb tapintású a bőröm tőle. Akinek sok lenne a két termék együttes használata, az önmagában is használhatja az arcolajat, így nem olyan intenzív.

loreal_nutri_gold_2

HIRDETÉS
Előző cikkBemutatkozik az új Audi A1 és A1 Sportback
Következő cikk[TESZT][PC] World of Warcraft: Warlords of Draenor – méltó lesz a saga folytatása