Főoldal Divat, szépség Smink Még több Yves Saint Laurent őszi sminktermék!

[TESZT] Még több Yves Saint Laurent őszi sminktermék!

ysl_leteinttoucheeclat

Az Yves Saint Laurent őszi sminkújdonságairól már hírt adtunk korábban, ám egy cikkbe nem sikerült belesűrítenünk az összes terméket, így most következik a második rész. Ezúttal két új készítménnyel foglalkozunk: a Le Teint Touche Éclat alapozóval és a Rouge Pur Couture Vernis á Lévres ajaklakkal.

 Le Teint Touche Éclat alapozó

Elég nagy várakozással fogadtam ezt az alapozót, hiszen sajtóinformációk szerint minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy alapozótól általában elvárhatunk: enyhe/közepes és építhető fedés; bőrhibák eltűntetése; nincs maszkhatás; finom és könnyű textúra; kényelmes viselet és nem utolsósorban gyönyörű csomagolás. Igen nagy elvárások ezek, de meglepő módon nem okozott csalódást. A BR30-as árnyalatot próbáltam, ami tökéletesen illeszkedett a bőröm színéhez és a fent leírtak alapján egyenletesebb és szebb bőrt eredményezett nálam.

ysl_leteinttoucheeclat_3  ysl_leteinttoucheeclat_4

Könnyű viselet, köszönhetően a  40% víznek és a pehelykönnyű szárazolajoknak,  így maszkhatás nélkül fed, felvitelkor kényelmes érzetet ad, valamint 24 órán tartó hidratálást biztosít. Ha egész napos tartósságot nem is, de a nap legnagyobb részére bizony nem kell bajlódnunk a sminkünk megújításával.

A Le Teint Touche Éclat szeptemer óta megvásárolható, ráadásul nyolc árnyalatból válogathatunk!

Rouge Pur Couture Vernis á Lévres ajaklakk

ysl_rougepurcouture

Különleges termékről beszélünk, ugyanis az YSL gondolt egy nagyot és megalkotott egy új kategóriát a szájfények terén,mely egyesíti a szájfény, a rúzs és a tartós szájfény minden előnyét: finom pillekönnyű textúra ragacsosság nélkül, extra tartós hatás, rengeteg új árnyalat és nagyon egyszerű használat.

A hozzá tartozó döntött, hegyes végű applikátorral igazán könnyű a felvitel, még ilyen élénk színnél is, ami valljuk be, általában nem egyszerű feladat. A leírás szerint többféleképpen használhatjuk az ajaklakkot; természetes fényhez elég egy rétegben felvinni az ajkak közepétől a szélei felé haladva. Az erősebb fedéshez két réteg felvitel ajánlott, az applikátor külső, hajlított szélével rányomogatva az ajkakra.

ysl_rougepurcouture_3  ysl_makeup_2

Ráadásként a márkától megszokott elegáns, luxust sugárzó külsőnek köszönhetően különleges darabja lehet bármelyik neszeszernek! Hat csodálatos árnyalatban kapható: a pasztellrózsaszíntől egészen a ragyogó vörösig terjed a skála. Én egy igen merész színnel próbálkoztam, a 11-es Rouge Gouache-al, ami egy élénk vöröses-pinkes árnyalat. Nem igazán vagyok rabja az erősebb tónusoknak, de ennek még én sem tudtam ellenállni!