Főoldal Kultúra Film Dwayne Johnson lehet a régóta készülődő Baywatch-film sztárja

Dwayne Johnson lehet a régóta készülődő Baywatch-film sztárja

MEGOSZTÁS

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a Paramount végre felpörgette a Baywatch-tévésorozat filmes adaptációját: az akciósztár Dwayne Johnson-t szemelték ki a főszerepre, a rendezéssel pedig Sean Anderst és John Morrist bízzák meg.

dwayne_johnson_2014

A stúdió újraíratja a forgatókönyvet is: erre a feladatra Justin Malent fogadták fel.

Johnson kiválasztásáról korábban is pletykáltak Hollywoodban, és kétségtelen, hogy jól állna neki a Santa Monica partjainál játszódó akciófilm főszerepe.

A Paramount évek óta küszködik a Baywatch-filmmel. Egy sor forgatókönyvírónak beletört a bicskája a munkába, köztük volt Jeremy Garelick és Peter Tolan is. Felmerült, hogy az egész sztorit cápatámadások köré építsék fel, de most nem világos, hogy Malen vajon ezen az úton halad-e tovább a történettel.

Johnson Herkules című filmjét nyáron láthatták a nézők a mozikban. Az egyetemet végzett egykori pankrátor 2001-ben A múmia visszatér című produkcióban debütált a filmvásznon, majd rögtön saját filmet is kapott, ő lett A skorpiókirály főszereplője. A 42 esztendős színészt szintén sokan ismerik a népszerű Halálos iramban-sorozatból. A széria 7. részét jövőre mutatják be.

 

Forrás: MTI

 

Szóljon hozzá!