Főoldal Divat, szépség Bőrápolás NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló

[TESZT] NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló

Újfent beköszöntött a nyár és vele együtt a kánikula is. Ilyenkor bizony naponta akár többször is szükségünk lehet egy frissítő zuhanyozásra, ami viszont nem tesz túl jót a bőrünknek. Nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő hidratálásra, de legyünk őszinték: ez sokszor lustaság vagy időhiány miatt bizony elmarad.

nivea_zuhanyzas_kozbeni_testapolo

Ötből ketten (43%) csak alaklomszerűen, vagy egyáltalán nem használnak testápolót, mert nincsen idejük megvárni a krém beszívódását, vagy egyszerűen nem szeretik a krémezés utáni ragacsos érzetet.

Erre kínál egy ötletes megoldást a NIVEA legújabb terméke, a Zuhanyzás Közbeni Testápoló. A neve alapján nem túl bonyolult kitalálni, hogy elvégezhetjük a bőrünk hidratálását anélkül, hogy kiszállnánk a zuhany alól. Jól hangzik, igaz?

A termék használata nem bonyolult, négy egyszerű lépésből áll csupán:

1. Használd normál fürdőtermékedet zuhanyzáshoz, majd öblítsd le.

2. A közvetlen vízsugárból kiállva kend be nedves bőröd a Zuhanyzás Közbeni Testápolóval.

3. Öblítsd le magadról a Zuhanyzás Közbeni Testápolót.

4. Törölközz meg és öltözz fel.

 

A formula egy teljesen új, és kényelmes hidratáló testápolási formát tesz lehetővé. A bőrre való felvitelt követően a selymes hidratálót a víz aktiválja, és azonnal beszívódik a nedves bőrbe, tápláló és ápoló filmréteget képezve, ragadós érzet nélkül.

Természetesen én is kipróbáltam a terméket, mivel sajnos beletartozom abba a bizonyos százalékba, akik sokszor elhagyják a testápoló használatát. Türelmetlen vagyok és nincs időm kivárni, míg beszívódik a krém, így inkább felmentettem magam a művelet alól. Ennél a hidratálónál viszont nincs kifogás, zuhanyzás közben a megszokott tusfürdőm használata után gyors magamra kenem a testápolót, leöblítem, megtörülközöm és már mehetek is! Bevallom őszintén, először nem nagyon hittem a hidratáló hatásában, de szerencsére tévedtem, hiszen valóban puhább lett a bőröm a használata után. Nagyon megszerettem ezt a terméket, és ami a slussz poén: a megszokott NIVEA illatnak köszönhetően a párom is előszeretettel használja!

A NIVEA Zuhanyzás közbeni testápoló kétféle verzióban kapható: száraz és normál bőrre.

 

 

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

A termékfotózás helyszínét az Aquaworld Budapest Élményfürdő biztosította.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Samsung, Kingston Technology, Livekodok.com, Canon, Camera Kft.

Utómunka hardver: Acer Aspire 5755G notebook, Samsung 830 Series SSD

Utómunka technika: Samsung UE40C6510 full HD LED televízió