Főoldal Életmód Wellness, fitness Belevágtam az Intenset Start Programba 4. rész – életmódváltás az ünnepek...

Belevágtam az Intenset Start Programba 4. rész – életmódváltás az ünnepek alatt és a végső eredmények

Cikksorozatunk első részében már megismerhettétek az Intenset program alapjait, valamint szó esett arról is, hogy hogyan lehet beilleszteni a programot a mindennapokba, illetve hogy milyen szuper közösség áll az Intenset mögött.

Ebben a részben a karácsonyi időszakról lesz szó, valamint a Start program végére elért eredményeimről.

Intenset az ünnepek alatt

Az életmódváltás egyik legnagyobb kihívása az év végi ünnepi időszak, amikor is tonnaszám jön velünk szembe a csábítás házi sütemények, illatos sültek vagy épp egy jó töltött káposzta formájában, melyekről sajnos nem mondható el, hogy túl alak- vagy épp egészségbarát ételek lennének. 

Ilyenkor jó megoldás – azon felül hogy nyelünk egy jó nagyot, s előszedjük a maradék vasakaratunkat – hogy az Intenset ünnepi étrenddel is készült erre az időszakra, melyben tizenkét hagyományos recept található karácsonyra illetve szilveszterre.

Aki azt hinné, hogy kizárólag különböző saláta és csirkemell recepteket talál a gyűjteményben, az hatalmasat téved, ugyanis az Intensettől már megszokott precízen összeállított étrendről beszélünk, ami tele van változatos, különlegesebb és tradicionálisabb ételekkel, utóbbik természetesen egészségesebb verzióban. Csak hogy néhány példát említsek: narancsos sült kacsamell hagymás tört burgonyával, sütőtökös mézeskalács muffin, sült lazac tepsis körtével és édesburgonyával, kókuszos fehérjés bonbon vagy épp túrós-sajtos pogácsa. Ezek mind olyan ételek, amik az ünnepi vendégvárás során is megállják a helyüket.

Az én karácsonyi menüm a narancsos sült kacsamell volt hagymás tört burgonyával, nagyon finom volt, mindenkinek elnyerte a tetszését!

A Start program vége, eredmények

Jelenleg a Start program 12-ik, vagyis utolsó heténél tartok. Hogyan is lehetne összefoglalni ezt a tizenkét hetet? Sok változást hozott az életembe, az új és egészséges ételek, valamint a rendszeres mozgás, ami által sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

Nem mondom, voltak napok, amikor kevésbé éreztem motiváltnak magam ahhoz, hogy nekiálljak edzeni, de ilyenkor nagy segítséget nyújt az Intenset Facebook csoportja, ahol látod, hogy mások is ugyanúgy csinálják a programot mint te és csodálatos eredményeket érnek el és ilyenkor új erőre kap az ember. Ráadásul számomra a legnagyobb löketet a magamon észrevehető változások adták, amiket hétről-hétre észrevettem a tükörbe nézve én is és szerencsére a környezetemben lévők is.

Nagy segítségemre voltak az Intenset étrendkiegészítői, melyekről már korábban írtam, de nagy kedvencem lett az utóbbi időben az új por állagú kollagén zöld teával, amit ilyenkor télen melegen a legjobb fogyasztani.

Jó pár új termékkel is találkozhatunk az Intenset webshopjában, köztük egy vadonatúj por állagú kollagén zöld teával, L- Arginine, HCA, HMB Force illetve Astragalus

A program végére sikerült 68 kg-ról 63-ra fogynom, amire nagyon büszke vagyok, centiméterek pedig még látványosabbak: derék -7 cm, kar –3,5 cm, mell –7 cm, csípő -6 cm, popsi –8 cm és comb –5 cm.

Bal oldalon az Intenste Start program kezdete előtt, jobb oldalon pedig a program végén

Hatalmas változás ez számomra, hiszen érzem, hogy rátaláltam a jó útra, ami egy jobb és egészségesebb élethez vezet. Bárkinek, bármikor nyugodt szívvel ajánlom az Intensetet (amit meg is teszek rendszeresen), ami egy profin összerakott program, hatékony edzéstervvel és étrendkiegészítőkkel, szuper közösséggel és a legjobb étrendekkel. Engem meggyőztek, a start után jövőre irány a rebel. Köszönöm Intenset!