Főoldal Szabadidő Női fürdőruhák a 2022-es szezonra

Női fürdőruhák a 2022-es szezonra

Nem tudom mindenkinek feltűnt-e, de az idei nyár valahogy nem akar eljönni. Áprilisban is még megdöbbenve kellett tapasztalnom, hogy reggel kilépve az ajtón a kedvenc pulóverem nem volt elegendő. Visszafordultam tehát, magamra kapta tavaszi kabátomat és ebben hódítottam meg a várost. Melegem azonban nem volt. Ilyenkor mindig az a gondolat járt a fejemben, hogy vajon hogyan fognak majd rám nézni az emberek ha meglátnak ebben a kabátban az utcán. Mire viszont megtettem néhány lépést rájöttem, hogy kabátot szinte mindenki visel, még áprilisban is. Mit hoz vajon a május?

Májusban már valamelyest több remény van arra, hogy egyszer majd elhagyhatjuk téli holmijainkat és egy kicsit lengébben öltözhetünk. Napsütésről és meleg nyári napokról 2022 májusában még csak álmodozhatunk. Ettől függetlenül a nyári gardróbunkat el lehet kezdeni tervezgetni. 

Egy ilyen évszakváltás során valahogy mindig az az érzésem támad, hogy nincs elég ruhám. Remélem ezzel nem vagyok egyedül. Gyakran átfuttatom magamban az aktuális ruhatáramat és rájövök annak hiányosságára. Nincs nyári fürdőruhám, a sapkám is kicsit régi már és a papucsom is több mint 2-3 éves. Hogyan lehet így nekimenni a nyári szezonnak? Ilyenkor kezdek el pánikolni, de azért ha bepillantok a szekrényembe mindig lenyugszom egy kicsit. 

Előtúrom a szekrény alján lapuló strand szettemet. A tél hosszúsága miatt a nyári darabok fokozatosan háttérbe szorultak és úgy néz ki az emlékezetem is ezzel analóg módon elkezdte kitörölni a nyári ruháimról alkotott képeket. Érdemes tehát ilyenkor egy kicsit keresgélni azokban a szekrényekben. A fürdőruha roppant ügyességgel bújt meg a téli bakancsok között. Valószínűleg egy figyelmetlen mozdulat során leesett. Most veszem észre csak, hogy tavaly még egy tankini is helyett kapott a ruhatáramban a monokini mellett.

Furcsa dolog tehát az emberi lélek. Annak ellenére, hogy tulajdonképp minden ruhadarabom megvolt ahhoz hogy el tudjak menni egy tökéletes nyaralásra pánikolni kezdtem, hiszen a szekrényem az emlékezetem számára teljesen üresnek tűnt. Ilyenkor legtöbbünk egyből indul a plázába és jól megtölti kosarát olyan termékekkel, amelyekről később kiderül azok teljesen felesleges mivolta.

Ilyen esetekre felkészülvén érdemes átgondolni a vásárlás szükségességét. Napjainkban egyre fontosabb a környezettudatosság és ebbe beletartozik a pazarlás minimalizálása is. Ha fürdőruháról van szó vásároljunk jó minőségű bikinit és egyrészes fürdőruhákat! Sajnos a gyenge minőségű ruhadarabokkal több baj is van. Ezek a tömeggyártott termékek általában silány minőségűek és már néhány mosás után kifakulnak, elvesztik színüket és dekoratív szerepüket már nem tudják többé betölteni. Ebből fakadóan az ilyen olcsóbb darabokat gyakran váltogatják viselőik, azok egy strandszezon után legtöbbször a kukában landolnak. Ezzel meglehetősen nagy terhet rovunk környezetünkre. Így tehát óvva intek attól mindenkit, hogy megvegye a legolcsóbb fürdőruhákat. A trendek viszont gyorsan változnak, szóval nem könnyű a tartós darabok mellett letenni voksunkat. 

A jó minőségű női fürdőruha magáért beszél. Viselése sokkal kellemesebb, kényelmesen mozoghatunk benne mind a strandon mind az uszodában. Wellnesezéshez pedig nélkülözhetetlen egy olyan bikini szet, amelyet szívesen viselünk. 

2022 májusban ezeket a pontokat figyelembe véve vásároljunk magunknak fürdőruhát és így biztosan nem érhet majd minket csalódás. Miután sikerült szekrényem mélyén megtalálnom a tavaly vásárolt kedvenc fürdőruhámat én úgy döntöttem idén nem indulok bevásárló körútra. Az emlékezetemet sikerült felfrissíteni és nyugodt szívvel indulhatok majd a Balatonra hiszen mindig eszembe fog jutni, hogy a kedvenc fürdőruhám a táskámban lapul. Ez egyébként egy kétrészes ruhadarab és mivel roppantul kényelmes nagyon szeretem. Az idei nyárra úgy gondolom tökéletes megoldás lesz és hála istennek még sokáig nem kell gondolkodnom az új darabok beszerzésén. Mindezek mellett igaz az is, hogy a vásárlás során elég sokat törtem a fejem míg erre a darabra esett a választásom, de nem bántam meg. Sőt! Nagyon örülök neki, hogy 2022 nyarán majd ebben a fürdőruhában hódíthatom meg a Balatoni partokat.

Előző cikkMegjelent az “ELVIS” film első betétdala Doja Cat közreműködésével
Következő cikkÚjra emelkedik a fogágybetegség hazánkban