Főoldal Divat, szépség Smink Maybelline Dream Nude Airfoam

[TESZT] Maybelline Dream Nude Airfoam

Nemrég már beszámoltunk arról, hogy a Maybelline milyen tavaszi újdonságokat mutatott be pár héttel ezelőtti sajtótájékoztatóján. Most ezek közül vesszük egy kicsit közelebbről szemügyre a Dream Nude Airfoam alapozót.

A Dream Nude Airfoam egy különleges hab állagú alapozó, mely a leírás szerint légiesen könnyed pigmentekkel rendelkezik, melyek súlytalanul fednek és tökéletesítenek a hibátlan végeredményért. De vajon hogyan néz ez ki a gyakorlatban? Kipróbáltuk a terméket, és most leírjuk nektek a tapasztalatainkat.

maybelline_dremnude_airfoam_1

Már a Dream Nude csomagolásán is látszik, hogy itt bizony nem a megszokott alapozóval van dolgunk: leginkább egy hajformázóra, vagy borotvahabra emlékeztet . Ez a hasonlóság a használatnál is fellelhető: mivel hab állagról van szó, ugyanúgy fel kell rázni, mint az ehhez hasonló termékeket, majd óvatosan a kézfejünkre fújni egy mogyorónyi méretű adagot; majd apránként felvisszük az arcra.maybelline dremnude airfoam2

A felvitel nem bonyolult, de hamar szárad úgyhogy érdemes vele gyorsabban dolgozni. Használat közben a hab állagból hirtelen egy folyékonyabb, vizesebb alapú krém képződik, ami a bőrre kerülve beszívódik és nagyon szépen illeszkedik a bőrhöz. Hihetetlenül könnyű viselet, számomra szokatlan is volt elsőre, mivel nem érzem azt, hogy lenne az arcomon alapozó. Légies textúrájának köszönhetően nem érezni maszk hatást, ráadásul mattító jellege miatt még púderre sincs szükség.

maybelline_dremnude_airfoam_2

Összességében egy jó alapozóról beszélünk, mely legfőképp kombinált és zsíros bőrre ajánlott. Ha nem szereted a maszk hatású alapozókat, akkor érdemes kipróbálnod!